Deutsch: Abszurd az EP oktatási és kulturális szakbizottságának budapesti látogatása

2022. október 28. 16:13

Az európai abszurd és a politikai nonszensz sorába illőnek nevezte a Fidesz EP-képviselője az oktatási és kulturális szakbizottság jövő heti budapesti látogatásának programját.

2022. október 28. 16:13
null

Az EP-szakbizottság november 2-4. között látogat Magyarországra. Deutsch Tamás azt mondta: a program összeállítása tendeciózus, prekoncepció alapján történt, és egyetlen előzetesen, a magyar fél által javasolt programelemet sem emeltek bele, minden ilyen kezdeményezést lesöpörtek az asztalról.

Az EP-képviselő összegzése szerint méltatlan, sértő az a gyakorlat, amelyet Magyarországgal, Lengyelországgal és esetenként más közép-kelet-európai országgal szemben az EP rendszeresen követ, rombolva és aláásva az európai együttműködést.

(MTI)

Hivatalos: újabb delegációt küld Magyarországra az Európai Unió

Bár eddig csak a kiszivárgó információk voltak egy esetleges delegáció érkezéséről, péntekre hivatalossá vált, hogy az Európai Parlament küldöttséget küld hazánkba. A látogatás fókuszában a kultúra és médiapolitika, illetve a művészet és az oktatás szabadsága áll - tájékoztatott a brüsszeli testület pénteken. A delegáció kormánytagokkal, parlamenti képviselőkkel és civil társadalom képviselőivel, újságírókkal találkozik, illetve oktatási intézményeket látogat meg.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner 

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
patópál
2022. november 04. 23:47
"egyetlen előzetesen, a magyar fél által javasolt programelemet sem emeltek bele, minden ilyen kezdeményezést lesöpörtek az asztalról" Akkor miért fogadtuk őket? Egy koncepciós perhez felesleges asszisztálni.
Palmoilfree
2022. november 04. 22:32
Főni megmondta áprilisban, hogy rossz befektetés volt a gyuri bácsinak az öszzefogás. Rossz befektetés neki ez is. Gyuri bácsi minden nap közelebb van a kaszáshoz, aztán összeomlik a sosor empire. Utána ezeknek nem lesz pénze utazgatni.
Palmoilfree
2022. november 04. 22:26
Ez a néni nem a fogtündér féltestvére ?
Takagi
2022. november 04. 20:01
Tamás! Tegyünk ellene,mert nagyon vérlázító ez az egész basztatás. Nem jutunk előre,mert sokan ( belső és külső ellenség) visszhúznak,mi meg nézzük. Mindig találni fognak indokot, hiszen ezért fizetik őket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!