A következő pár napban kiderül, hogy jogállam-e Magyarország

2022. október 17. 14:00

A tanárok már megmutatták, hogy ki mertek állni az igazságtalanság ellen.

2022. október 17. 14:00
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„A múlt hét folyamán a Mindenki Magyarországa Mozgalom feljelentést tett különösen jelentős vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás és különösen jelentős értékre elkövetett pénzmosás bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt. A feljelentést azért tettük, mert állami vállalatok több száz millió forint közpénzt juttattak a CÖF-CÖKA álcivil egyesületnek, azonban a pénzek felhasználása rengeteg kérdést vet fel és jogosan merülhet fel bűncselekmény gyanúja.

A következő pár napban kiderül, hogy jogállam-e Magyarország és a nyomozó hatóságok hasonló lelkesedéssel és alapossággal fognak-e eljárni a Fideszhez köthető álcivil szervezetek ellen, mint teszik azt más, a hatalom célkeresztjébe kerülő civil szervezetekkel szemben.

Hazánk rendőrei, ügyészei az igazság felderítésére és a törvények betartására és betartatására tettek esküt. Bízunk benne, hogy nem engednek semmilyen politikai nyomásnak!

A tanárok már megmutatták, hogy ki mertek állni az igazságtalanság ellen. Százezrek támogatják őket. Mi éppen ezért bízunk bátor rendőreinkben és ügyészeinkben is!

Tisztesség, jövő, remény!”

Nyitókép: MTI / Ujvári Sándor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2022. október 18. 12:51
MZP teljesen igazad van. Ha jogállam lennénk, akkor a nyomozó hatóság már régen megjelent volna nálatok kérdezősködni, hogy honnan a pénz és mire költöttétek.
Alvarez
2022. október 18. 10:45
"A következő pár napban kiderül, hogy jogállam-e Magyarország"" Most akkor eddig az volt?
Unknown
2022. október 18. 04:48
Ez a figura zakkant. A sztrájk nem az igazságról,hanem szociális kérdésekről szólhat. Persze, biztosan jól jönne ennek a majomnak, ha a tanárok kikaparnák neki a gesztenyét, de erre sok aspiráns van, olyanok is akik képesek normálisan gondolkodni.
tapir32
2022. október 18. 04:03
Magyarország jogállam és demokrácia. A fékek és ellensúlyok rendszere kiépített és jól működik. Az ellenzék alkalmatlan. Külföldön az elnyomott áldozat szerepében tetszeleg. Ugyanakkor, felelőtlenül terjeszti demagógiáját. A kelet-közép-európai új demokráciák azért vannak jobb helyzetben mint a régi nyugatiak, mert még nem követték el azokat a hibákat, amiknek a következményeitől a régi demokráciák szenvednek. Tanulva a hibáikból más úton járunk. Ilyen a fejlettebb demokrácia. Anakronizmus lenne nyugat-európai vagy amerikai mintára demokráciát építeni. Ez, a mi demokráciánk, mi ezt választottuk! Az EU jelentések politikai nyomásgyakorlás céljából készültek. Tartalmilag üres frázisok halmazai. Konkrétum alig. A bolhából elefánt gyártás szép példái. Demagóg irományok. A baloldaliak hazugságokkal és csalással megtévesztették az EP-t és annak bizottságait. A gátlástalan hazudozás nem az eszesség megnyilvánulása hanem, szociopátia. Egyúttal, a butaság beismerése. Azért kell a hazudozás mert, tisztességes úton semmire sem mennének. A hazai választásokon a hazugságaikkal együtt is leszerepeltek. 4x2/3
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!