Itt az ideje a cselekvésnek!

2022. október 03. 15:38

Megérkeztünk a szakadék széléhez, amit úgy hívnak, hogy recesszió.

2022. október 03. 15:38
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Megérkeztünk a szakadék széléhez, amit úgy hívnak, hogy recesszió. Emberek ezreinek megélhetése kerül veszélybe. Itt az ideje a cselekvésnek!

Az Árnyékkormány álláspontja szerint az álláskeresési járadék folyósítási idejét az eddigi három hónapról kilenc hónapra kell emelni és meg kell vizsgálni, hogy az eddigi nettó 133 ezer forintos összegét miként lehetne legalább 160 ezer forintra felemelni.

Ma arra kértem az Árnyékkormányom szakminisztereit, hogy a jövő heti kormányülésre készítsék elő a részletes szabályokat.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 120 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
néhai Ch.Pilot
2022. október 04. 09:52
Dedó. Az ovis Dobrev Klárika árnyékkormányosdit játszik. Jól elvannak a kis árnyékminisztereivel, és persze baromira komolyan veszik. Teljesen beleélik magukat. Szinte jó nézni őket innen, a homokozó széléről! Na, gyerünk felnőttek, vissza a sör mellé, a TV elé, ők csak játsszanak! :-D
formaegy
2022. október 04. 09:50
"Itt az ideje a cselekvésnek!" Bizony, bizony! A büdös komcsi hazaáruló Ceausescu házaspárt a Cseh, Donáth stb. hazaáruló mocskos férgeket bíróság elé állítani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Itt az ideje annak a cselekvésnek, hogy a törvényt alkalmazzák, mert még wc papírnak sem jó!!!!!!!!!!!!!!!! (csak a mezei emberekre) Ez a gyalázat!
csjanos
2022. október 04. 09:16
....igaz..kinyalhatod..(bocs)...pfuj
asiati
2022. október 04. 08:47
Értem már, arra készültetek eddig,hogy kézenfogva az elvtársaiddal ugorjatok egy nagyot. No nem előre,ahogy manapság illik,hanem a szakadékba ahol a helyetek van.Majd szórunk egy kis földet rátok és remélem lefelé kapartok majd.Feri itt ne hagyd kérlek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!