Elfogadhatatlan, hogy a kormány továbbra is az orosz agresszorok pártján áll

2022. október 13. 18:03

Egy felelős kormánynak egyértelművé kell tennie, hogy nem a keleti diktátorokkal, hanem a nyugati demokráciával kíván együttműködni.

2022. október 13. 18:03
null
Demokratikus Koalíció
Demokratikus Koalíció
MTI-OS

„A fideszes képviselők sem az Európai Parlamentben, sem az Európai Tanácsban nem vettek részt az Ukrajna elleni orosz támadások vitáját követő szavazáson.

Az Árnyékkormány elfogadhatatlannak tartja, hogy az Orbán-kormány az orosz agresszorok pártján áll.

Az Árnyékkormány egyértelműen elítéli az orosz támadásokat, mert egy felelős kormánynak egyértelművé kell tennie, hogy nem a keleti diktátorokkal, hanem a nyugati demokráciával kíván együttműködni, ez szolgálná ugyanis az ország érdekeit.

A Fidesz-kormány azonban nyilvánvalóan nem a demokratikus értékeket képviseli, aminek viszont Magyarország látja hosszútávon a kárát.”

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bruboxster
2022. október 14. 12:48
Sosem szoktok már le a hazudozásról...
bagira
2022. október 14. 09:43
Németeknek egy vagon virágcserepet gyertyát küldünk meg ne fagyjanak. Gölöncsér-gyertyaöntő szakma felvirágzik.
bagira
2022. október 14. 09:41
Elfogadhatatlan, hogy a ballibsi hazaárulók továbbra is az amerikai-brüsszeli agresszorok pártján áll.
Bokros Birka
2022. október 14. 08:50
Az ukrán nácik érdekeiért fagyjatok meg Ti Degenerált kommunisták. Azt az ukrán-zsidó által vezetett Ukrajnát támogatni, aki 1956-ban szintén ukrán diktátor utasítására (Hruscsov) bejött az ukrán hadosztály és leverte a forradalmunkat. Gyilkolták szabadságért küzdő gyermekeinket, ráadásul a nyugat nagy ívben szart a szabadságra és magunkra hagyott. Na húzzatok el TI a véres gecibe Degenerált Kommunisták így október 23. előtt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!