Bolondjárat

2022. október 05. 07:10

Mintha az FBI a Gambino családot kérné fel maffiaellenes munkacsoportra.

2022. október 05. 07:10
null
Batka Zoltán
Népszava

„Most EU-s médiatestületet hoznak létre, nehogy az orbáni példa nyomán más populistáknak is kedve támadjon rá, hogy kórházak, iskolák építése helyett inkább saját dicsőségét zengő, KESMA-szerű propagandaszörnyekre verje el az uniós adófizetők pénzét. Közben a merkeli örökséget folytató, Ursula von der Leyen-féle Bizottság ahelyett, hogy kerek-perec rákényszerítené Magyarországot az Európai Ügyészséghez való csatlakozásra, hajlik valami zavaros egyezségszerűségre, miszerint Orbán Viktor tessék-lássék megígéri, hogy saját magával szemben hoz létre korrupcióellenes testületeket. Értsük úgy, mintha az FBI a Gambino családot kérné fel maffiaellenes munkacsoportra, viszonzásul az állam fizeti a Cosa Nostra szerencsejáték-barlangjainak villanyszámláját.

Igazi abszurd, méltó az előzményekhez, amikor közvetve az EU-integráció elmélyítésén ügyködő Brüsszel finanszírozta az itteni EU-ellenes kampányokat. Miközben fegyvereket szállít a megtámadott Ukrajnának, életben tartja a házon belüli törpe Putyin-hasonmást.

A demokratikus magyar ellenzék csak két rossz között választhat: tudják, hogy Orbánéknak eszük ágában sincs betartani vállalásaikat, így nem szabad rábólintani a kamutörvényekre, mivel azzal csak szentesítik a várhatóan fennmaradó tolvaj gyakorlatot. Ha ellenben nemet nyomnak, úgy a Fidesz végül rájuk mutogathat – kitelik tőlük – hogy lám, az ellenzék a korrupt, egyébként meg miattuk vesznek éhen a tanárok. Az orbáni kleptokrácia és a brüsszeli halogatás immáron halálos ölelésbe fonódott össze.”

Nyitókép a szerzőről: Facebook-videó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. október 05. 16:40
rotyog a moslek amit kulfoldrol fizetnek ! SOHA TOBBE BALOLDALT !
Hangillat
2022. október 05. 15:29
A bértollnok ádázul használja a média-árja leiratot, híven teljesítve a hazudozást, gyűlöletbeszédet, megalázást-mindazt, amit a bolsevikból balsevikká lett sajtó-etika megkíván. "Most EU-s médiatestületet hoznak létre" A jól ismert terjeszkedés cenzorikos sóhivatalt a közpénzek elpocsékolására és a demagógkrácia fenntartására (hibrid autokrácia- nullisztikus sajtó-szabi), EUrsula "hogy kerek-perec rákényszerítené "- kényszer -ügyészségre az országot, inkább deformálja a perecet, elursulázza, akár a vakcinát. Az euro-balsevik szellemi gigász "...házon belüli törpe Putyin-hasonmást." használ. Ideo-idiótizmus, sima hate-speech érdesen. "Az orbáni kleptokrácia és a brüsszeli halogatás immáron halálos ölelésbe fonódott össze." Míves darabja az itthon indukált hazugság-áram weyerbélai továbbításának brüsszeli áramkörbe. Aki az orbanoid rezsimmel valóság-alapon tárgyal, az haladék párti, önhalálát öngyilkolja. pötyögteti klaviatúráján balsevizmustól telített ujjbeggyel a népfxxxi. Szorgos alak, dolgozik ,hogy robotos, fabatkát se érőből vasbatkáig érővé tornássza fel magát az elnyomott média elő-ördögi tornácán.
packó_
2022. október 05. 14:09
Srácok, azért maradjunk abban, hogy addig jó, amíg ez az ellenzéki újságírás (és politika) színvonala.
zakar zoltán béla
2022. október 05. 13:50
csuhajbodaczhargitai............
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!