Ez a politikai pedofília reformja

2022. október 24. 14:56

Tegnap is felküldtek a színpadra egy gyereket, akinek beszéde elérte, hogy az egy főre jutó "f@sz"-ok száma legalább kettő legyen.

2022. október 24. 14:56
null
A kopasz oszt
Facebook

„Hajh... ez fájni fog!

Visszanéztem a dollárbaloldal tegnapi műsorát és kavargó gyomorral konstatáltam, hogy ez már sajnos a politikai pedofília reformja.

Egészen idáig azt hittem, hogy Nagy Blanka egy véletlen volt, hogy Greta Thunberg is csak a gyermek figyelemhiányának és a baloldali politikusok hatalomvágyának egy bizonyos ponton, előre semmiképp nem kalkulált találkozása.

De be kell látnom, hogy naív voltam.

Tegnap is felküldtek a színpadra egy gyereket. Egy gyereket, akinek beszéde elérte, hogy az egy főre jutó "f@sz"-ok száma legalább kettő legyen.

Hagyjuk a gyereket!

De ne hagyjuk a baloldali politikusokat, akik ezt szervezték! Ők ugyanis pontosan tudják, hogy annak a gyereknek még útja van. Az a gyermek egyszer felnőtt lesz és amíg az a gyermek nem nő fel, addig biztonságát a felnőttek világának kellene szavatolni.

Csak ezek a baloldali politikus felnőttek ezt lesz@rják.

Azért, mert többet ér nekik egy ilyen nemiszervekkel teletűzdelt beszéd, ami megadja a lehetőségét annak, hogy talán az amerikai dollárokból szervezett hergelésük több lesz, mint egy átlag este a bulinegyedben, mint egy gyermek.

Többet ér ezeknek bármi, ami a tyúksz@ros, elbénázott, szerencsétlen és értéktelen politikai karrierjük visszalöki a felszínre, mint a becsület, a tisztesség vagy az ember maga.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2022. október 24. 19:02
Elég beszédes, h fel se merül a kopasz cikkíróban, h a gyereket senki nem küldte a színpadra hanem magátol ment, önálló mondanivalója volt, kritikus volt a rendszerrel , az oktatással stembe es ezt magától önként elmondta. Nincs ott se baloldali politikus, se háttérhatylom, se soros meg a többi eszement faszság amiket mantráz a fideszes propagandagépezet. Ők már másik generácio mint a lebutízott birkák.
káli
2022. október 24. 18:55
Szia nyomi kopasz nincs neved?
nyugalom
2022. október 24. 18:00
A pdsz küldte fel? Tudtak, ismerték!
polnemkor
2022. október 24. 17:38
https://www.facebook.com/zsuzsanna.tajti.9
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!