A DK piócaként telepszik rá a tanárok tiltakozására

2022. október 08. 21:20

El a kezekkel a tanároktól! De el a kezekkel a tiltakozó mozgalomtól is!

2022. október 08. 21:20
null
Ander Balázs
Facebook

„Olvasom, hogy a DK árnyékkormánya besegítene a tanártüntetések megszervezésébe...

Egyszer egy bölcs pedagógus azt írta: »Ötletből a megvalósulás útján a legnagyobb támasz a politika és a hatalom az oktatás esetében is.«

Tehát a magyar pedagógustársadalmat feszítő nemzetstratégiai problémák megoldásához, és az áhított erkölcsi-anyagi megbecsülés eléréséhez nélkülözhetetlen a politikai akarat.

Nincs is azzal semmi baj, ha a pártok kinyilvánítják szolidaritásukat, ha a politikusok elmondják segítő elképzeléseiket, akár egy demonstráción, a tüntetők egyikeként.

Viszont piócaként rátelepedni, valamint kisajátítani a pedagógusok és a diákok pártfüggetlen tiltakozási hullámát, több mint kontraproduktív...

Csak a vak nem látja, hogy mindez egyes egyedül a tudás és értelmiségellenes, a nemzet napszámosait alattvalónak tartó hatalom érdekeit szolgálja, és a legnagyobb kárt maguknak az érintetteknek okozza.

Nem csak DK-s tanárok, nem csupán DK-s tiltakozók vannak.

Határozottan kérjük tehát a DK-t, hogy tartsa tiszteletben a civil kezdeményezés tisztaságát, és ne tegyen több szívességet Orbán Viktor propagandagépezetének, amelyik gőzerővel igyekszik lejáratni a jogos követeléseken alapuló tiltakozó mozgalom hitelességét.

Áprilisban rajtunk, az ellenzéki összefogáson volt a sor. Most magunkat önző módon előre tolva, ne rontsuk a civilek esélyeit, hiszen ez a dolog nem rólunk, hanem az ő ügyükről szól!

Az oktatás valóban nemzeti alap, ne pedig a pártpolitikai játszmák grundja legyen!

Kis türelmet, és több őszinteséget politikus hölgyek és urak!

El a kezekkel a tanároktól! De el a kezekkel a tiltakozó mozgalomtól is!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2022. október 10. 11:10
Történelmi idők jönnek. A prófécia szerint, egy kiválasztott férfi kisdedet fog szülni, jászolban, vagy az udvaron, vagy a kocsiban. A kis hölgyhöz ajándékkal járulnak majd a királyok, Soros, Elon Musk, Bill Getz. Hoznak aranyat (dollárt), jointot, birkát (irhát). És a tüntető tanárok közül kiveri a Noár féle kufárokat, stb. A többit majd később.
amca
2022. október 10. 08:50
Hájfejü jobbikos. Megy bangóné után. Glettelni,csiszolni. Kizárt ,hogy tudna festeni. sic.
Karbantartó9
2022. október 10. 07:25
A DK által rendezett tanári sztrájkok időzítéséből jól látszik, hogy a gyurcsánynénak és gyurcsánynak az magyar ember semmit sem számít. Ilyen időkben (háború, gazdasági válság, járvány) összetratásra volna szükség, egymás segítésére, támogatására. Ha van pénz, az nem a tanári fizetésekre fog kelleni, hanem az iskolák fűtésére! De gyurcsányéknak a gyerekek, a tanárok mit se számítanak, csakis saját mocskos céljaikat akarják elérni: a hatalmat minden áron. Csak ezt a tanárok ostobább része nem látja, nem érti. Gyurcsányék provokálnak és várják, hogy Orbán is valamilyen rendőri beavatkozást csináljon, amit együtt lehet majd emlegetni 2006-tal.
Tidal_wave
2022. október 09. 23:06
Mondjuk ezekre a "tanártüntetésekre" nagyrészt az ellenzéki szimpatizánsok mennek ki, ugyanazok, akik az elmúlt 10 évben mindig...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!