Az olasz választók lázadása valódi irányváltást hozhat egész Európában

2022. szeptember 26. 18:54

Meloni nem olyan kamujobbos, kamukonzervatív, mint a német CDU, vagy maga az Európai Néppárt.

2022. szeptember 26. 18:54
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„Szögezzünk le valamit: az olasz jobboldal választási sikere a »lázadó«, globalista fősodorral szemben kritikus politikai tábor egyik legnagyobb győzelme Európában több évtizedes távlatban

Giorgia Meloni nem olyan kamujobbos, kamukonzervatív, mint a német CDU, vagy maga az Európai Néppárt. Az olasz választók lázadása valódi irányváltást hozhat egész Európában, és felcsillantja a reményt, hogy akár több régi, nagy uniós tagállamban is le lehet váltani az évtizedek óta hatalmon lévő, a valóságtól egyre inkább elszakadó politikai elitet.

Az is bebizonyosodott, hogy a fasisztázás, szélsőjobbozás, nacionalistázás, Orbánozás immár hatástalan. Nem a riogatásnak hisznek az olasz választók, hanem a saját szemüknek. Budapestet választották Brüsszel és Berlin helyett

Ne legyen kétség senkiben, hogy mától a nemzetközi média, az Ursulák, Timmermansok, jogvédők, NGO-k, BBC-k, satöbbik mindent megtesznek azért, hogy Giorgia Meloni megbukjon. Mint ahogy évek óta mindent megtesznek azért is, hogy bukjon a lengyel és a magyar kormány. A (kultúr)harc folytatódik!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
dakotasámán
2022. szeptember 27. 13:29
"Meloni nem olyan kamujobbos, kamukonzervatív, mint a német CDU, vagy maga az Európai Néppárt." tényleg nem. fasiszta. az pedig kiderül, mit tud.
Belakiss
2022. szeptember 27. 10:47
Oroszszoponc nem lesz olaszszoponc. Mint ahogy az olasz sem lesz orosz. Némethbalázska pedig csak egy undorító seggnyaló.
csjanos
2022. szeptember 27. 09:29
....egyetértek a cikkben leírtakkal...
olajfa1
2022. szeptember 26. 23:34
Az olaszok felébredtek a cion-libbant kábulatból...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!