És akkor eljött a pillanat, amikor ki kell állnom Gulyás Márton mellett

2022. szeptember 18. 19:57

Péntek este óta primitív, bunkó támadások érik Gulyás Mártont a közösségi oldalakon.

2022. szeptember 18. 19:57
null
Németh Balázs
Németh Balázs
Facebook

„És akkor eljött a pillanat, amikor ki kell állnom Gulyás Márton (újságíró) mellett. Hívott, ezért elmentem hozzá pénteken a Partizánba. Elmondtam ott is: híradósként annyi riportalanyt »üldöztem« már életemben, hogy évekkel ezelőtt megfogadtam: ha engem hív valaki, segítem a munkáját, válaszolok neki, nem menekülök el. Így történt ezúttal is.

Sokan az adás előtt abban reménykedtek, hogy azért megyek Mártonhoz, mert beállok azok közé, akik öt perc hírnévért köpködni kezdik a közmédiát. Nem ez történt. »Sajnálom«, hogy nem adhattam meg ezt az örömöt, büszke vagyok az elmúlt 11 évre.

Akik számára az interjú csalódást keltett, most a riportert hibáztatják! Péntek este óta primitív, bunkó támadások érik Gulyás Mártont (újságírót) a közösségi oldalakon. Gondolom a sokat hangoztatott szeretet, tisztelet és elfogadás jegyében…”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Polgári attitűd
2022. szeptember 19. 23:04
A HÁBORÚ: BÉKE A SZABADSÁG: SZOLGASÁG A TUDATLANSÁG: ERŐ
Polgári attitűd
2022. szeptember 19. 22:55
"Hívott, ezért elmentem hozzá pénteken a Partizánba." Mekkora gáz, hogy ma Magyarországon egy Partizán nevű Youtube csatorna a különböző politikai oldalak/vélemények megmutatása terén az állami MTVA-hoz képest maga a közszolgálat. Szégyelljétek magatokat, Balázs.
puszt
2022. szeptember 19. 20:07
Egy hírhamisító gerinctelen féreg vagy, inkább el kellene takarodnod... Pont annyira nem vagy közéleti megmondó, és számonvehető szereplő, mint Jeszy, meg Rákay, meg hasonszőrű meztelencsiga társaid... Pfújjj, bűzlessz!
LancelotDuLac
2022. szeptember 19. 04:59
"Sokan az adás előtt abban reménykedtek, hogy azért megyek Mártonhoz, mert beállok azok közé, akik öt perc hírnévért köpködni kezdik a közmédiát. " - az nem jelent hírnevet ha köpködöd a közmédiát, az megszokott, természetes és normális xDDDDDDDDDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!