Az ellenzéken belül a Gyurcsány-párt viselkedik leginkább pártszerűen

2022. szeptember 13. 22:04

Az Orbán-rendszer parlamentjében nem engedik meg az ellenzéknek a vizsgálóbizottság felállítását.

2022. szeptember 13. 22:04
null
Nagy Attila Tibor
Nagy Attila Tibor
Facebook

„Nem harap ez a DK-s szórólap ! 

A Demokratikus Koalíció szórólapját lobogtattam a Hír Tv stúdiójában, rámutatva arra, hogy az ellenzéken belül a Gyurcsány-párt viselkedik leginkább pártszerűen, vagyis igyekszik egy komoly párthoz méltóan tevékenykedni – ezzel együtt akadnak problémái.

Felhívtam a figyelmet, az Orbán-rendszer parlamentjében nem engedik meg az ellenzéknek a vizsgálóbizottság felállítását.”

Nyitófotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. szeptember 15. 07:04
Ne sírjál már megint f@szfej.
simonvitéz
2022. szeptember 14. 16:47
Aztán mire fel jönne létre ez a vizsgázó bizottság Nagy elvtárs?
theseur
2022. szeptember 14. 15:17
Ez kemény, ez a csapat kemény. Ha lenne ellenzéki vezetésű vizsgálóbizottság, Orbán egyből megbukna. Csak a ravasz FIDESZ nem engedi, hogy Orbán megbukjon. NAT, ez micsoda éles meglátás, politikat Nobel díjat neki.
csulak
2022. szeptember 14. 13:56
Gyurcsány kergeti az anyját az asztal körül. - No de Ferkó, mit akarsz tőlem, nem szégyelled magad? - Nem én akarom anyám, hanem egy egész ország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!