Az abortusztörvény szigorítása nem csak egy újabb gumicsont

2022. szeptember 14. 20:31

Drámai helyzetben lévő nők életének súlyosbításához elég morbid is lenne.

2022. szeptember 14. 20:31
null
Kunhalmi Ágnes
Facebook

„Az abortusztörvény szigorítása nem csak egy újabb gumicsont. Drámai helyzetben lévő nők életének súlyosbításához elég morbid is lenne.

Világosan látni kell: egyrészt a Fidesz ezt vallja. Másrészt pedig, amikor romlik a gazdasági helyzet, amikor az embereket elérik a kormányzati adóemelések és megszorítások, akkor kompenzálásképpen mindenképp meg kell erősíteni a fideszes szavazóbázist saját identitásában. Abban, hogy minden gazdasági nehézség ellenére megőrzik, megvédik a konzervatív értékrendet. Ezért van főispán, a kevert fajok emlegetése, a Horthy-szobor engedélyezése a parlamentben, a diplomás nők okolása a népességcsökkenésért és most az abortusz szigorítása is.

És mivel a Mi Hazánk és a Fidesz szavazóbázisa összeér, ezeket a döntéseket a Fidesz nehézségek nélkül, hitből hozza meg, egyben védve bázisának egységét.

Mi az MSZP-ben nem az elavult értékrendben és a megszorításokban hiszünk, hanem a demokráciában és a szociális Magyarországban!”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bendzsó Boy
2022. szeptember 15. 13:50
Ágika szív hang nélkül!
Sándor
2022. szeptember 15. 13:44
agyhalott ágnes, a férfiaitok nyugodtam szülhetnek, nincs korlátozás, senki nem tiltja!!!
masikhozzaszolo
2022. szeptember 15. 11:44
Számomra már rég besült ez a nőügy és a gender és a transz, Lmbtq, feminizmus. Szétvertek minden hagyományt, ezeréves szokást. Hogy a nőt előreengedem, a kabátot ráterítem, kinyitom előtte az ajtót, alátolom a széket, udvarlok neki, dicsérem a haját száját ruháját. És most ez nem jó. És nézem, hogy az eredményt elérve, elszörnyedve fogadja, ha ezt betartjuk, ezt a ne különböztess meg-et. Sírnak, rínak egy Házasodnak a gazdában, hogy, jaj, hát hogy nézne az ki, ha őnekik kell udvarolni, szépet tenni, dicséretet adni, verbálisan, szexuálisan kezdeményezni, simogatásilag és mindenhogy ajánlatot tenni a férfinak? No de a nők harcoltak azért, hogy ez legyen! Akkor tessék csinálni, várjuk az ajtónyitást, első-és további csókokat, simogatásokat, stb. Ha az nem volt jó, ahogy eddig csináltuk. Ha megnézzük a nők hátsóját, lábát, az sértés! Vagy ha vágyik a férfifigyelemre a nő, de még mindig csak félig lett férfi, akkor lesz belőle leszbikus, mert nem mer férfival lenni. A nagy hős NŐ!
írmag
2022. szeptember 15. 09:12
Hallottál már a különféle fogamzásgátlásokról? (ezek a mindent elsöprő szerelmi gerjedelmek tartozékai lehetnek, még az általad minősített, "drámai helyzetben lévő nők" esetében is)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!