Olaszország
ÉLŐ
Albánia

Levelet írtam az Európa Tanács emberi jogi biztosának

2022. szeptember 12. 14:34

Mijatovic asszony szerint minden illegális migránst be kéne engedni és a migránsokról a nemzetállami adófizetőknek kellene gondoskodniuk.

2022. szeptember 12. 14:34
null
Zsigmond Barna Pál
Facebook

„Levelet írtam Dunja Mijatovic asszonynak az Európa Tanács emberi jogi biztosának. A magyar hatóságoknak tartózkodniuk kell a menedékkérők és migránsok önkényes visszatoloncolásától Szerbiába, továbbá biztosítaniuk kell számukra a tisztességes és hatékony menekültügyi eljáráshoz való hozzáférést – hangsúlyozta Dunja Mijatovic, az Európa Tanács emberi jogi biztosa néhány napja kiadott közleményében.

Miközben a magyarok összefogása eredményeként a történelmünk legnagyobb humanitárius akcióját hajtjuk végre, és eddig közel egymillió ukrajnai menekültet fogadtunk be, a biztos asszony fontosnak érezte, hogy az uniós balos főíránynak megfelelően ismét az illegális migránsok befogadásának fontosságáról oktasson ki bennünket. Oldalakon keresztül elmarasztalja hazánkat, úgy, hogy egy szót sem ejt az ukrajnai menekültek befogadásáról, támogatásáról. Nem veszi tudomásul, hogy a magyar emberek népszavazáson és parlamenti választásokon is kifejezték véleményüket, hogy nem kérnek az illegális migránsokból és az ő befogadásukat támogató baloldalból.

A magyar emberek különbséget tesznek egyik oldalról a határt erőszakkal támadó, gazdasági megfontolásból útra kelő, sokszor emberkereskedők által szervezett fiatal férfiak tömege és másik oldalról a háború borzalmai elől, az életüket menekítő elkeseredett családok, nők és gyerekek között. Levelet írtam Dunja Mijatovic asszonynak, amelyben nem hagytam szó nélkül a hozzáállását, tűrhetetlen, hogy egy ilyen nehéz helyzetben segítség helyett ismét kioktat bennünket. Mijatovic asszony szerint minden illegális migránst be kéne engedni és a migránsokról a nemzetállami adófizetőknek kellene gondoskodniuk.”

Az eredeti, angol nyelvű levelet alább tekintheti meg:

Forrás: Zsigmond Barna Pál Facebook-oldala
Forrás: Zsigmond Barna Pál Facebook-oldala

***

Forrás: Zsigmond Barna Pál Facebook-oldala
Forrás: Zsigmond Barna Pál Facebook-oldala

Nyitóképen Dunja Mijatovic, az Európa Tanács emberi jogi biztosa. Fotó: GLORIA IMBROGNO / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lanter
2022. szeptember 19. 11:43
Takarodni fognak az eu vezetéséből még az év végéig, a eu népe igazságot fog szolgáltatni,már elkezdődött!!!! 100%os a libernyák csürhe bukás.
T5pa
2022. szeptember 19. 08:24
"eddig közel egymillió ukrajnai menekültet fogadtunk be" Csúsztatás. Nem fogadtunk be ennyi embert. Bejöhettek, továbbmehettek. Egy kis részük itt maradt, de a legtöbben tovább mentek. Meg is értem. A magyarok többsége szerint az oroszok a jó arcok ebben a szomorú történetében.
erossvass
2022. szeptember 13. 09:44
Megértem a törekvéseit. Rögvest, ahogy öt másodpercnél tovább nézem a fotóját. Nyilván azt érzi, most már neki is jár egy esély.
Szabina
2022. szeptember 13. 08:20
Az ilyenektől kellene már a politikát megtisztítani. Sok agyhalott elit barom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!