A ló túlsó oldaláról jelentkezett be a klinikai halál állapotában leledző Jobbik

2022. szeptember 12. 21:49

A cikkcakkos utat bejárt párt azt javasolja, hogy nevezzenek el közteret a múlt héten elhunyt brit királynőről.

2022. szeptember 12. 21:49
null
Hont András
Hont András
Facebook

„A ló túlsó oldaláról jelentkezett be a klinikai halál állapotában leledző Jobbik. A cikkcakkos utat bejárt párt azt javasolja, hogy nevezzenek el közteret a múlt héten elhunyt brit királynőről. Úgy vélem, nem mondtak elég nagyot. Miért csak közteret? Olyat magyar költőkről és tudósokról is elneveznek. Föl se tűnne. Miért nem egy egész városrész viseli a néhai uralkodó nevét? Én például Erzsébetvárosban lakom, az a kis módosítás nem okozna problémát, de mivel ez minden magyarok imádott Sissijéről kapta a nevét, mégsem jó ötlet. Akkor legyen az, hogy elfoglaljuk valamelyik szomszédos kerületet, és vazallusállamot hozunk ott létre. Mondjuk a jellegtelen nevű Belvárost, annak amúgy is alig van intézménye és feladata, de van rohadt sok pénze, az a néhány lakó meg legalább megtapasztalja a posztkomcsi rémuralmat. Így a miénket hívhatnák továbbra is Erzsébetvárosnak, azt meg második Erzsébetvárosnak. A probléma megoldva. Csak azt nem tudom, hogy akkor mi van, ha az MSZP meg azt találja ki, hogy Gorbacsovról nevezzenek el valamit.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
jelszó
2022. szeptember 14. 12:48
A parizer placce mellé kéne egy szobrot...
Kopa
2022. szeptember 13. 15:23
A jobbik a klinikai halál állapotában? Miért, melyik ellenpárt nem ott van?
nemox
2022. szeptember 13. 08:16
Elég jó XD
Rocktoberi
2022. szeptember 13. 06:48
A csődör alsó oldalán kapaszkodnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!