Ki áll Ursula von der Leyen mögött?

2022. szeptember 03. 18:20

Az Európai Bizottság elnökének kapcsolatai ártanak az európai embereknek.

2022. szeptember 03. 18:20
null
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Érdemes arról is szót ejteni, hogy kik állnak közel Ursula von der Leyenhez, kik azok, akik segítik a nehéz és felelősségteljes döntései meghozatalában. Az egyik ilyen ember nem más, mint Peter Piot, aki a legfőbb tanácsadója volt a Covid-témakörben. Peter Piot nagyon befolyásos személy, fontos szerepeket tölt be olyan szervezetekben, mint a pandémiaügyekben leginkább meghatározó súlyú Robert Koch Institut, a Leopoldina nevű cég és persze maga az Európai Bizottság. Ami azonban még érdekesebb, hogy vezető ­pozíciót tölt be a Bill Gates és felesége által alapított Bill and Melinda Gates Foundationnél. Főállása a London School of Hygiene and Tropical Medicine, ahol igazgató. Gatesszel való jó kapcsolatára bizonyíték, hogy a Gates-féle alapítvány az utóbbi tíz évben 185 millió dollárral támogatta Piot intézményét. Piot ezen kívül dolgozik a Novartis Alapítványnál is.

A másik globalista figura, akivel Ursula von der Leyen közeli kapcsolatokat ápol, nem más, mint David M. Rubinstein, egy milliárdos tulajdonos, aki tagja a globalista Trilaterális Bizottságnak, mely a Bilderberg mellett a másik legfontosabb globalista agytröszt. 1973-ban alapította David Rockefeller és a háttérben a Rothschild család, egyik neves vezetője nem volt más, mint Zbigniew Brzezinski, Jimmy Carter elnök volt nemzetbiztonsági főtanácsadója, a mostanában nagyon gyakran idézett – mert az ukrán–orosz háború valós okait jól megvilágítja – könyv, az 1997-ben készült A nagy sakkjátszma szerzője. Rubinstein úrról azt kell tudni, hogy szoros kapcsolatot tart a politikai és gazdasági élet meghatározó alakjaival és szervezeteivel. Ezenkívül kapcsolatban áll a Council on Foreign Relations (Külkapcsolatok Tanácsa) nevű, 1921-ben alapított, rendkívül befolyásos szervezettel is – melyet többek között a Warburg bankárdinasztia alapított –, és még említeni kell az Atlantic Councillal (Atlanti Tanáccsal) való kapcsolatát is. Utóbbiról érdekes apróság, hogy 2021-ben ünnepelték a 60. évfordulójukat egy nagyszabású rendezvényen, amelyen a pandémia legsúlyosabb időszakában mindenféle maszkviselés és távolságtartás nélkül szórakozott az elit társaság. Vajon nem féltek, és ha nem, miért nem?

Az Atlanti Tanács egyébként a legmagasabb kitüntetést adta egyfelől Ursula von der Leyennek, illetve a BioNtech és a Pfizer vezetőinek. A tanács főszponzorai között találjuk többek között a One American Bankot, a Goldman Sachsot, a Bank of Americát és másokat. De, ami a »legaranyosabb«: Ursula von der Leyen közelről ismeri Klaus Schwabot, a Világgazdasági Fórum (WEF) elnökét, aki mellesleg a Bilderberg-csoport tagja is.

Mindezek után érdemes feltenni a kérdést: vajon kit képvisel igazából Ursula von der Leyen például a pandémia témájában? Az európai emberek vagy a nagy gyógyszergyártó cégek érdekeit? Vajon amikor döntéseket hoz, szuverén módon, az európai szervezetekkel, a választott európai politikusokkal, az állampolgárok csoportjainak meghallgatásával teszi azt, konszenzusos alapon? Vagy netán befolyásolják a migrációval, a pandémiával, az orosz–ukrán háborúval, az LMBTQ-ügyekkel kapcsolatban olyan emberek, mint Rubinstein vagy esetleg netán Klaus Schwab?

S amikor a bizottság Magyarországnak nem hajlandó átutalni a nekünk járó támogatást, akkor vajon ki fogja az elnök asszony kezét a háttérben? Netán azok, akiknek az útjában állunk szuverenista politikánkkal, s akikkel szembemegyünk az elődeinktől örökölt erőteljes akaratunkkal és ellenálló képességünkkel?

És egyáltalán, mit keres ez a hölgy az Euró­pai Unió élén ilyen »bekötött« és fogott állapotban? Ez itt a kérdés.”

Nyitókép: Mads Claus Rasmussen / Ritzau Scanpix / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szürkeSzarvas
2022. szeptember 05. 19:13
Ezekhez képest a Putyin a gáncsnélküli lovag..
Dezsőke
2022. szeptember 05. 10:25
békét
Tobit
2022. szeptember 05. 09:27
Úgy a pandémia mint a háború fenntartása mögött, a gyógyszer és fegyver lobbi áll. A minél nagyobb profit érdekében mindent megtesznek. Istenük a pénz. Azt imádják. Miközben pénz éhségük miatt százezrek halnak meg, családok mennek tönkre, gyermekek maradnak árván. Brüsszel ezeket támogatja Ursulával az élen. Ezek az igazi háborús bűnösök. Kellene számukra egy új Nürnberg. Ha az emberek nem tudnak, itéljen felettük az Isten érdemük szerint.
bagira
2022. szeptember 04. 22:46
Ursula mögött az aktában . https://www.youtube.com/watch?v=YEBaK25B1kM
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!