Putyinnak valami nagy dolgot kell lépnie, különben vége

2022. szeptember 11. 16:23

Ez ugyanis már sarok, Luhanszk és Donyeck területén is visszaszorulnak, nem csak Harkivban.

2022. szeptember 11. 16:23
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„A Cár és a sarokba szorított patkány története, valós:

»Gyerekkorában maga is megtanulta, mi is a kényszerhelyzet, mi is a sarokba szorítottság. Hogy mekkora erőt ad. Nyomorúságos bérházuk lépcsőházában rengeteg vándorpatkány

volt. Egyszer meglátott egy kivételesen nagyot, és üldözni kezdte. Nála bot volt, és ütött már agyon patkányokat. A félkilós dög addig futott, amíg tudott. Aztán nem volt hova menni. Azonnal visszafordult és már támadott is. Váratlanul, rettenetes

erővel és elszántsággal. Igen! Megtámadta a sokkal nagyobb és erősebb, felfegyverzett embert, ő pedig gyáván megfutott. A patkány erre diadalmasan kergette! « (Máglaytűz, 243.)

Oroszországnak, ha Putyin eddigi lépéseit nézzük, úgy kell viselkednie, mint a patkánynak. Ez ugyanis már sarok, Luhanszk és Donyeck területén is visszaszorulnak, nem csak Harkivban. Ráadásul a háborút az egész Nyugat ellen vívják (ebben hisz a Kreml, és a nacionalista influenszerek is), bármi mehet. Valami nagy dolgot kell lépnie, különben vége, mint vezetőnek az oroszok szemében.”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 146 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
truthisone
2022. szeptember 12. 13:13
Szélkakas tudósító.
MaBaker
2022. szeptember 12. 09:55
Az álmoskönyv szerint atomhatalmat sarokba szorítani nem szerencsés.
szandrarabo
2022. szeptember 12. 03:52
Amit adsz, azt kapsz.
betik
2022. szeptember 12. 03:13
Szerinted mit fog lépni a "patkány" a "sarokba szorítva" (ahogy te fogalmazol)? Odafog baszni egy taktikai nukleáris bombát (neutron, termonukleáris stb....) és aztán jön a sötétség, más semmi ....!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!