Oroszország részleges mozgósítást rendelt el, a „különleges művelet” megbukott

2022. szeptember 21. 10:01

Hallgatom a beszédet. Hát elég kemény, megy a „nácizás”, „nukleáris válasz”.

2022. szeptember 21. 10:01
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Oroszország részleges mozgósítást rendelt el. A »különleges művelet« megbukott, támadásban a sorkatonák és a mozgóstottak sokat nem érnek, de a védelmet tudják stabilizálni. A háború eszkalálódott a harkivi vereség után, ahogy várható volt. 

Hallgatom a beszédet. Hát elég kemény, megy a »nácizás«, »nukleáris válasz«, ha a nyugat túlmegy egy határon  »nem blöffölök« – tette hozzá Putyin. Blöff? A helyzet az, hogy február 24-ig szinte biztos voltam benne, hogy nem indít háborút. Nem jó, az egész gondolkodás ami ebből a beszédből kijön, teljesen végletes.”

Nyitókép: MIKHAIL KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. szeptember 21. 13:27
Na, Putyinka. Amellett, hogy lassan annyira demens leszel,.mint Bidi, már bolondulsz is meg....és ezek a legrosszabbak, a bolond, ostoba diktátorok. Húzz inkább a dácsádra, és az utoddal meg kottess békét. Csak.kiderul a hazugságod otthon is, mint O1G nek.
Székely Dózsa György
2022. szeptember 21. 10:48
"A helyzet az, hogy február 24-ig szinte biztos voltam benne, hogy nem indít háborút." Aki tényleg felkészült, az már régen tudta, hogy elkerülhetetlen a háború, mert Ukrajna nem tartotta be a minszki megállapodást. Ennek az egyetlen logikus kifutása a háború, én ezt már rég mondtam, meg is írtam, csak abban tévedtem, hogy azt hittem, a háború úgy fog kezdődni, hogy az ukrán hadsereg lerohanja a Donbasszt. De ehhez nem kellett zseninek lenni, ezt SOKAN így gondolták (Aresztovics, aki mindent előre jelzett). Megdöbbentő a moi.. "elemzők" felkészületlensége. Láttam az Egyensúly Intézet konferenciáján, hogy Demkó úr és az ott lévők milyen kiválóan beszélnek angolul. Az jutott eszembe, az ott levő emberek közül, akik annyit okoskodnak Oroszországról, és úgy tesznek, mintha ismernék is Oroszországot, hányan vannak, akik meg tudnak szólalni oroszul?
Hannibal
2022. szeptember 21. 10:42
Mégis milyen válaszban bíztak azok, akik olyan írásokat jelentettek meg, hogy Oroszországot hogyan kell majd szétverni és felosztani? A végletekre végletek lesz a válasz, mindig így volt.
Cogito ergo sum
2022. szeptember 21. 10:31
Örömhír! Gyásznap a fizetett libbant trolloknak. :) https://888.hu/amerika-london-parizs/felulvizsgalja-a-kamuprofilos-trollhadsereget-a-pentagon-4381898/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!