A baloldali fake news „sajtó” hazudik az Európai Bizottság vasárnapi döntéséről

2022. szeptember 20. 16:31

A baloldali politikusok és az őket mindenben kiszolgáló média azt akarja, hogy minél jobban büntessék meg Magyarországot az uniós intézmények.

2022. szeptember 20. 16:31
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Facebook

„A nap süt, a víz vizes: a baloldali fake news »sajtó« hazudik az Európai Bizottság vasárnapi döntéséről

Két hazugságot egyszerre futtat a hazai ellenzéki média az Európai Bizottság vasárnapi, a jogállamisági kondicionalitásról szóló döntéséről.

Egyrészt azzal riogatják az érdeklődő közönséget, hogy a Magyarországnak járó források közel kétharmada veszélyben van. Érdemes gyorsan tisztázni: ez hazug riogatás. A baloldali ellenzék, és a vele szoros akarategységben dolgozó baloldali fake news »sajtó« számháborúja alaptalan riogatás, melynek egyetlen célja a magyar érdekek ellenében politizáló, szankciópárti baloldali képviselők kívánságának teljesítése.

A hazánk megbüntetésében mesterkedő baloldali politikusok és az őket mindenben kiszolgáló média azt akarja, hogy minél jobban büntessék meg Magyarországot az uniós intézmények. Ha alaptalan és hazug rágalmak miatt, akkor azzal – ennek egyik felvonását láthattuk múlt hét szerdán az Európai Parlamentben, ahol Soros-szervezetek által diktált ideológiai fércmű felolvasóestjét rendezte meg a bosszúszomjas nemzetközi baloldal.”

Nyitókép: Alapjogokért Központ Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik