Baloldali értékek

2022. szeptember 05. 09:05

Míg hallgatom Ágnes asszonyt, azon merengek: miért van az, hogy az MSZP már évek óta az elfekvőben pulzál?

2022. szeptember 05. 09:05
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Újra elindul az MSZP társelnöki posztjáért Kunhalmi Ágnes, aki ebből az alkalomból a Klikk TV Mélyvíz című műsorában kesergett. Megtudtuk, hogy a NER visszabontotta a demokráciát, a sajtószabadságot, a jogállamot, és elindította a megszorításokat, vagyis már szociális biztonságot sem nyújt. »Egyre rosszabb körülmények között kell az ellenzéki pártoknak megállni a helyüket« – panaszolta –, ráadásul a Fidesz alig biztosít lehetőséget az ellenzéki szereplőknek, hogy megmutathassák a baloldali értékeket.

(Baloldali értékek? Miért, talán náluk vannak néhai Kéthly Anna szocdem vezér ékszerei?)

Korábban is mondott már vicceseket a képviselő asszony. Egy ízben például kijelentette: kormányra kerülésük után (tényleg így mondta) nyomban ki fogják kiáltani a negyedik köztársaságot. Ezt a soron következő választás után így módosította: »A teljes baloldalt újra kell építeni, szörnyű az egész«. Más alkalommal arról tájékoztatott, hogy a haza a szakadék szélén áll, a gyerekek éheznek, az egészségügy csődközelben, a lakosság fele pedig olyan csóró, mint egy hajléktalan egér. Tőle tudjuk azt is, hogy Orbán Viktor szándékosan butítja a fiatalságot, ugyanis neohorthysta, neokeresztény, kőkonzervatív alapon álló Nemzeti alaptantervet kényszerít a gyerekekre. (Egy időben egyébként Kunhalmi Ágnes volt a párt hivatalos »arca«, neki kellett volna hitelt érdemlően nevetgélnie a nyilvánosság előtt – bár én csak szimpla vihogásokra emlékszem. Például amikor Fidesz-hisztinek, álproblémának nevezte a migránsveszélyt.)

Míg hallgatom Ágnes asszonyt, azon merengek: miért van az, hogy az MSZP már évek óta az elfekvőben pulzál?”

Nyitókép: Kunhalmi Ágnes Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alte
2022. szeptember 06. 08:11
És az igazán szomorú az, hogy az MSZP vezetőségben még az okosabbak közé tartozik. Vagy a kevésbé buták közé. Ahogy tetszik.
olvasó 4
2022. szeptember 05. 19:26
Baloldali értékek, amit a komcsik el tudnak lopni. Európai értékek, amit a globalisták és ügynökeik el tudnak lopni. Baloldali értékek=európai értékek.
csulak
2022. szeptember 05. 12:59
SOHA TOBBE BALOLDALT !
makapaka2
2022. szeptember 05. 11:14
Ezeket a lejárt szavatosságú ősbolsikat fel kellene végre váltania egy hazafias, szociáldemokrata pártnak. Most nincs ilyen a palettán.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!