Kunhalmi Ágnes indul az MSZP társelnöki pozíciójáért

2022. augusztus 29. 10:28

A baloldali politikus szerint az MSZP-nek, a hazai baloldalnak új kihívásokra új válaszokat kell keresnie.

2022. augusztus 29. 10:28
null

Az Index interjút készített Kunhalmi Ágnes MSZP-s politikussal, akit többek között az ellenzékről, a putyinozásról, az MSZP helyzetéről, az összefogásról, valamint a szociáldemokraták és a liberálisok kiegyezéséről is kérdeztek.

A szocialista képviselő az interjúban bejelentette, indul a párt tisztújításán a társelnöki pozícióért.

Döntését azzal indokolta, hogy „felelősséget érez az MSZP és a hazai baloldal jövőjéért”. Majd azzal folytatta, hogy abban a két évben volt társelnök, amikor a választásra készültek, és „meghatározott keretrendszerben kellett menedzselniük az MSZP-t”, és ezáltal segítették az ellenzéki oldalt.

„Szeretnék két évig úgy elnök lenni, hogy nem készülünk országgyűlési választásra, hanem el tudjuk végezni a tartalmi munkát is.

– hangsúlyozta Kunhalmi a lapnak.

Még nem publikus ki indul férfiágon a társelnöki székért

A politikus arról is beszélt, hogy jelenleg nem tud női kihívóról, „de semmi nincs kizárva”. A beszélgetés során felidézték, hogy Tóth Bertalan, akivel eddig Kunhalmi Ágnes irányította a pártot, nem indul a társelnöki székért. A politikus a másik aspiránsról megjegyezte: „úgy tisztességes, ha a férfiágon is meghagyjuk az indulás bejelentésének lehetőségét az érintetteknek”.

Nyitókép: Kunhalmi Ágnes Facebook-oldala

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madar299
2022. augusztus 29. 16:14
Szegény MSZ -t még az ág is húzza . Először is a nevét majd meg-magyarosítja /nem ez lesz az első/ . Íme : Kunhami --- ebből lesz a --- Gyurcsányi , az Apró kis Rózsadombi villában . U.i. Ágika légyszi a vasajtókra azért nagyon figyelj ,mert az Apró villában ezek belülről nem nyithatók !
luisbathhelena
2022. augusztus 29. 14:30
az MSZP nélkülözhetetlen baloldali értékei Hogy minek a milyen mije???? Képzeljük el az ellenzéket ahol Kunhalmi egy fároszi világítótorony... Amúgy újabban vannak gondolatai, de sajnos/hálisten mind hülyeség...
csulak
2022. augusztus 29. 13:51
Edes Agica , az alytot ne felejtsd magaddal vinni
5m007h 0p3ra70r
2022. augusztus 29. 13:45
Wiki: "1998-tól 2002-ig a budapesti Vörösmarty Mihály Gimnázium drámatagozatos tanulója volt. Színésznőnek készült, felvételizett a Színház- és Filmművészeti Egyetemre, de nem járt sikerrel. 2004–2009 között a Szegedi Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán kommunikáció szakos hallgató volt. 2005–2011 között az ELTE Állam- és Jogtudományi Kar politológia szakát végezte el. Mindkét intézményben abszolutóriummal és záróvizsgával zárta tanulmányait, nyelvvizsgáját 2015 végén tette le, diplomáit ekkor vette át. 2003–tól 2004-ig a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztériumnál politikai államtitkárságán az Eurofalu programban vett részt. 2004 és 2006 között a Miniszterelnöki Hivatalban dolgozott, a Miniszterelnöki Kabinetiroda Társadalompolitikai Főosztályán volt titkárságvezető." Tehát egy drámatagozatos érettségivel a Miniszterelnöki Kabinetiroda Főosztálya titkárságvezetője volt 22 évesen. WTF!? Innentől aztán száguldó tempót vett a karrier.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!