Belpesti népmese a Momentum elnökéről, akit eddig nem ismert senki

2022. szeptember 04. 13:33

A Momentumnak jelenlegi formájában meggyőződésem szerint teljesen mindegy, hogy Kótya-Vetye, vagy zakós Szerkó-Ferkó a vezetője.

2022. szeptember 04. 13:33
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Kontra

„A Momentumnak jelenlegi formájában meggyőződésem szerint teljesen mindegy, hogy Kótya-Vetye, vagy zakós Szerkó-Ferkó a vezetője.

Meggyőződésük, ideológiájuk import termék, ráadásul lejárt szavatosságú selejt árú. Magyarország eleddig sikeresen és következetesen küzdött nyugati eszméik import tilalmának szigorú betartatásáért.

Miniszterelnökünk viszont abból főz, ami itthon áll a rendelkezésére. Ami Orbán Viktor erejét adja az a stabil kétharmados többség, a konzervatív alapállás, az Isten-hit. Ezekkel a fundamentumokkal szemben a szivárványos lézengők elégedetlenkedésének, a liberális önpusztításnak, a hit helyetti önhittségnek vajmi kevés az esélye a győzelemre. Belpesti történetem sajnos mégiscsak ideológia vezérelt megoldóembereinek momentán ezen kellene elgondolkodniuk. Esetleges felismerésük életük nagy és tanulságos momentuma lehetne.

Ha történetem ifjonti hősei az eddigieknél akár csak egyetlen szóval is többet érdemeltek volna, akkor talán a mesém is tovább tartott volna.”

Nyitókép: Gelencsér Ferenc Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2022. szeptember 05. 13:37
Így van,teljesen mindegy.Ez a mókus őrs a nyugati megfelelő körök megbízottja.Az ő az árujukat promotálják.
amca
2022. szeptember 05. 07:41
Gelencsér a állatférfi. Egyedi.
Jooee
2022. szeptember 04. 22:19
Ez is egy szerencsétlen hülye gyerek a Momentumból.
Lófőszékely
2022. szeptember 04. 21:31
Szerintem ha a "legokosabb" momentumost is megkérdezel, hogy mit jelent a momentum kifejezés, nem tudná. Momentum= pillanat. Azért vették fel ezt a nevet ,mert ők is tudják, hogy csak pillanat "emberkék".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!