Azok, akik Horn Gyulának állítottak szobrot, csak hallgassanak Horthy szobra miatt!

2022. szeptember 05. 12:25

Tudomásul kell venni, hogy felnőtt egy öntudatos nemzedék, akiket már nem lehet félrevezetni azokkal a hazugságokkal, amiket 1945 óta nyomtak le a torkunkon.

2022. szeptember 05. 12:25
null
Csarnai Márk
Facebook

„Azok, akik Horn Gyulának állítottak szobrot és most Nelson Mandela-emlékparkot építtetnek Budapesten, csak hallgassanak Horthy szobra miatt!

Tudomásul kell venni, hogy felnőtt egy öntudatos nemzedék, akiket már nem lehet félrevezetni azokkal a hazugságokkal, amiket 1945 óta nyomtak le a torkunkon.”

Nyitókép: MTI | Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2022. szeptember 06. 08:21
"Azok, akik Horn Gyulának állítottak szobrot és most Nelson Mandela-emlékparkot építtetnek Budapesten, csak hallgassanak Horthy szobra miatt!" Erről van szó!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Továbbá!!!: Az a libsi-komcsi-náci csürhe aki itthon meghajolt amikor Németországban, Gelsenkirchenben kétméteres Lenin-szobrot avattak (ny, N.o. 2020), sőt!, Juncker büdös nácival éltették Marx-ot amikor 2018-ban felállították Trierben Karl Marx monumentális bronzszobrát Juncker áldásos beszédével.... Na ez a rühes libsi-komcsi-náci csőcselék veri most a fenekét!!!!!!!!!!!!
Claudius1
2022. szeptember 05. 23:08
Mennyi tetves náci van itt.
Gyikó István
2022. szeptember 05. 21:17
a Párbeszéd házában a ballib EötvösKároly Intézet konferenciáján az ott harsányanmegnyilvánuló BME-s kollegisták követelték,hogy"el a kezekkel,a mi rajklászló kollégiumunk átnevezése ellen",mert ha azt mi jónsk gondoljuk,akkor majd szólunk,addig coki!....
panyigai péter
2022. szeptember 05. 20:32
Azt hiszem, mondtam már, hogy 1849 utáni politikai szereplőnek Magyarországon se szobor, se utcanév nem jár.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!