Budapestnek is elege van a baloldal bénázásából!

2022. szeptember 12. 13:48

Karácsony Gergely helyében kicsit szerényebben fogalmaznánk a 2024-es főpolgármesteri választás várható eredményéről.

2022. szeptember 12. 13:48
null
Fidesz Budapest
Facebook

„Igen, főpolgármester úr, valóban változik a közhangulat: Budapestnek is elege van a baloldal bénázásából!

Néhány hete Karácsony Gergely büszkén ömlengett a baloldal isaszegi időközi győzelme felett – arról viszont újra és újra elfelejt megemlékezni, hogy a budapesti időközi önkormányzati választásokon jelenleg 7:1 az állás a Fidesz-KDNP javára. Jól látható: a város, amit ő és többségében szövetséges polgármesterei vezetnek, nem kér abból, amit a baloldal kínál!

A baloldal üres PR-fogásokon kívül csak a kormányra mutogatásban jeleskedik. Eközben a közterületek szemetesek és elhanyagoltak, új beruházások, fejlesztések nem indulnak, korrupciós és jogi botrányok robbannak ki hétről hétre. A Budavárban a nemzeti oldal tegnap visszaszerezte a többséget – ideje volt, mert V. Naszályi Márta polgármester, Karácsony párttársa ellen költségvetési csalás, közokirathamisítás és hivatali visszaélés gyanújával tettek feljelentést az I. kerület költségvetése miatt... Felelős gazdálkodás? Szakértői kerületvezetés? A budapestiek pontosan látják, hogy a baloldal elárulta őket a 2019-es kampányígéretekkel.

Karácsony Gergely helyében is kicsit szerényebben fogalmaznánk a 2024-es főpolgármesteri választás várható eredményéről, mert az ő megjelenése is csak a kudarcra garancia: akár kampányol egy baloldali jelölt mellett, akár nem, annak nem sikerül győzelmet aratnia...”

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
artojan
2022. szeptember 13. 01:07
Bástya elvtárs egy önbizalom hiányos kisiskolás ehhez a majomhoz képest Pedig az is szerette magában a szerénységet.
erdei nyezega
2022. szeptember 12. 20:13
karigeci egy kibaszott gyökér tirpák gyurcsány csicska lúzer!.......beszopja!
flesh ripper
2022. szeptember 12. 19:42
Kamupumukli, végóráidat számlálhatnád, de a számtan nem erősséged. Tehát, pont mint egy bagolylepke, vagy a sárgarépa-gyökér, csak egy szezonos vagy. De, miként azok az öntudattalan teremtmények, te sem fogod fel, nem vagy tudatában annak, hogy holnap, már itt a vég. Bambán, nyáladzva vigyorogsz, hülye, ferde kreténfejeddel, te fejes karfiol. Nincs holnapod.
egyvilág
2022. szeptember 12. 18:43
Ami az ellenzéket illet: https://egyvilag.hu/index.shtml#PT113_ellenzek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!