A globalisták szerint mégiscsak működnek a szankciók...

2022. szeptember 23. 19:38

A Telex.hu nem állt meg azonban félúton az ostobaság szupersztrádáján.

2022. szeptember 23. 19:38
null
Bekezdések
Facebook

„Hiába sulykolják Orbánék, nem igaz, hogy Putyin járt jól a szankciókkal – ezzel a címmel közölt cikket a Telex.hu. A hírportál szerint valójában a szankciók nagyon is működnek, bár azt azért legalább elismerik, hogy a háború megállítására rövid távon valóban nem voltak alkalmasak. Persze ezt nehéz is lenne tagadni, hiszen Putyin éppen most rendelt el részleges mozgósítást Oroszországban, és egyelőre nem látszik a háború vége, de még a közepe sem. A Telex.hu nem állt meg azonban félúton az ostobaság szupersztrádáján, mondván Putyin ellenlépésként használt zsarolása a gázzal olyan hideg zuhany, amely pár éves időtávon akár nagyon jót is tehet Európa energiabiztonságának.

Hát ja, csak Európa győzze kivárni azt a néhány évet. A szankciók miatti gondok ugyanis nem majd, hanem most, már jelentkeznek. S tetszik vagy nem tetszik a globalistáknak, Orbán Viktor kormányfőnek nagyon is igaza van: Oroszország egyelőre egyre csak gazdagodik a szankciók miatt, az Európai Unió pedig valóban lábon, sőt, tüdőn lőtte saját magát. S mire esetleg a Telex.hu portálnak egyáltalán igaza lehetne, addigra ki is vérzik.

Százával, ezrével jelentek meg cikkek arról, hogy orosz gáz nélkül, de akár a drága gáz használata mellett is, rengeteg cég mehet tönkre Európában, ami óriási munkanélküliséget, gazdasági visszaesést hozhat. Egymást érik azok a cikkek, amelyek a lakossági fogyasztók nehézségeiről írnak, Európában mindenhol óriási az infláció, és egyelőre lövése sincs senkinek, hogy a válságot hogyan oldják meg. Ha ehhez még idén megérkezik Tél tábornok díszegyenruhában, és kemény hidegek köszöntenek az öreg kontinensre, akkor olyan világ lesz, amit most még el sem tudunk képzelni.

Na majd akkor, fagyoskodás, éhezés és brutális gazdasági összeomlás mellett, valamikor januárban írja meg újra a Telex-hu, hogy működnek a szankciók. Aztán szaladjanak messzire az európai népek, legfőképpen a magyarok haragja elől!”

Kapcsolódó

Wall Street Journal: Az európai energiaválság egyik nagy nyertese az amerikai gazdaság
Érdekes szankciós fejleményről számolt be a híres amerikai gazdasági lap. Szerintük az Európát érő károk örökre fennmaradnak. Bővebben is érdekel...

Érdekes szankciós fejleményről számolt be a híres amerikai gazdasági lap. Szerintük az Európát érő károk örökre fennmaradnak.

Nyitókép: Bekezdések Facebook-oldala 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2022. szeptember 24. 23:38
Egy 10% recesszióban lévő ország hogyan "gazdagodik"?
Lajoss
2022. szeptember 24. 14:53
Azért követeli a putyin a megszüntetésüket,mert nem működnek..birkatáp.
zolizolizoltan
2022. szeptember 24. 11:28
Szinte mindenki tudja Európában, hogy a szankciók csak hosszú távon fognak működni, amivel Oroszország visszacsoszog a középkorba. Európában ezért türelmesek az emberek és egységesek az oroszokkal szemben. Csak hazánkban lett agymosott az emberek egy része. Egyébként a szankcióknak van egy hatása már, jelentősen lelassult az orosz modern fegyverek utángyártása, mert ezekhez nyugati chipek szükségesek. Ez meglátszik a háború menetén is. De nem ez a lényeg, az orosz gazdaság máris lelassult, az EU GDP-je még mindig jelentős növekedésben van.
Chardonnay99
2022. szeptember 24. 11:10
Monty Python papagáj-jelenet. De az legalább vicces volt, ez nem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!