Magyarországtól nem lehet megszabadulni, képtelenség távozni, mert nem engednek

2022. szeptember 05. 09:48

Jobb Romániában, mint Magyarországon. Kezdjenek megbarátkozni bele.

2022. szeptember 05. 09:48
null
Bartus László
Bartus László
Amerikai Népszava

„Ezt az országot nem lehet elhagyni, azokat is magyar lakosokként tartják nyilván, akik elhagyták végleg és örökre az országot. Azokat is, akik a lábukat sem szeretnék soha többé betenni, különösen amíg Orbán bűnszervezete tartja megszállva és egy fasiszta államot működtetve az országot. Ennek vélhető oka az, hogy kell a létszám. Őket is beleszámítják a fogyatkozó létszámba. Nem tudjuk, mit kell már csinálni végre azért, hogy kopjanak le, töröljenek a létszámból, ne tartsanak nyilván ottani magyarként.

Mi a magyarságunkat a szívünkben hordjuk, ki se lehet onnan törölni, ezt nem lehet megváltoztatni, ami nem azonos egy fasiszta államhoz való kötődéssel, amit szeretnénk tüntetően elhagyni, de nem lehet. Rapport Richárd sem tudja az őt korlátozó, akadályozó volt hazáját elhagyni, akkor is magyarként tartják nyilván, ha ő már nem magyar, hanem román sakkozó akar lenni. Legalábbis, amíg sikeres. Mert ő addig magyar a magyaroknak, amíg sikeres. Ha bármilyen negatív dolog történik vele, azonnal bocskoros román lesz.

Arról már nem is beszélünk, hogy ha Rapport Richárd brit, német, francia vagy amerikai színekben versenyezne, Magyarországot valami tekintélyesebb nemzetre váltaná, elfogadhatóbb lenne a hivatásos magyaroknak. De románra? A lenézett románra? Ez nekik megalázó. Fel kell világosítanunk a magyar fajtestvéreket, hogy az általuk lenézett románok, szlovákok, mérföldekkel előzték meg Magyarországot, százszor demokratikusabb, civilizáltabb országok, mint az orbáni illiberális fasizmusba süllyedt, lepusztult, civilizálatlan Magyarország. Ezt tükrözi ez a választás is.

Jobb Romániában, mint Magyarországon. Kezdjenek megbarátkozni bele.”

Kapcsolódó

Rapport Richárd sakkozó román színekben folytatja
„Hivatalos! Rapport Richárd a mai naptól Romániáért fog játszani! Üdvözlünk a csapatunkban!” – írta Twitter-bejegyzésében a Román Sakkszövetség. Bővebben is érdekel...

– írta Twitter-bejegyzésében a Román Sakkszövetség.

Nyitókép: MTI/EPA/ANP/Olaf Kraak

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hydra Esus
2022. szeptember 06. 21:16
Ne gyere Magyarországra lacika, mert meg leszel baszva. Rapportnak meg sok sikert és sok pízt kívánok az új hazájában!
Katona06
2022. szeptember 06. 20:31
Jobb Romániában? Na akkor ott szopd le magad te köcsög.
Zoltan70
2022. szeptember 06. 14:05
Valljuk be őszintén Bartus, Perintfalvi, Dániel, Vásárhelyi, Gyurcsány és a többi hazaáruló féreg szükséges a nemzet immunrendszerének a szintentartására. Olyanok ezek, mint a gennyes kelés, a hüvelygomba, vagy a majomhimlő, folyamatosan éberen tartanak minket, tudatják milyen aljas érdekek mentén, milyen ocsmányságokat képesek tenni. Ez ellen pedig lehet készülni és fellépni, megfelelő módon, a megfelelő időben. Addig meg szarni kell rájuk, idővel úgyis a történelem pöcegödrébe kerülnek, ahová valók.
Cogwheel
2022. szeptember 06. 13:58
A magyar nyelvre nézvést szégyen, hogy ilyen patkányfélék veszik a szájukra, mint anyanyelvet! De igazából a hébernél is ugyanez a helyzet, úgyhogy ha már bartus kint dagonyázik ámerikában, akkor röfögjön is úgy! Rapportról szólva ahogy látom, neki tökmindegy ki állja a számlát, csak fizessen! Csak ettől még automatice nem jönnek a sikerek, ettől függetlenül kívánom neki, hogy megtalálja a számítását! Már a sakkban, mint játékban...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!