A fideszes véleménybuborékot megszállta Horn Gyula szelleme

2022. augusztus 15. 10:16

A kormánypárti aktivisták az erdőirtó rendelet kapcsán visszahozták a kilencvenes éveket.

2022. augusztus 15. 10:16
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„A kormánypárti aktivisták az erdőirtó rendelet kapcsán visszahozták a kilencvenes éveket: »bízzuk szakemberekre az erdőgazdálkodást«, »ne belvárosi jogászok és szociológusok mondják meg, mi a jó az erdőknek« és így tovább. A fideszes véleménybuborékot annyira megszállta Horn Gyula szelleme, hogy Csurka Istvánról teljesen el is feledkeztek. Pedig annak idején az idős drámaírónak volt igaza: »A szakértelem ócska bolsevista trükk!«

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 131 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. augusztus 16. 12:33
Látod ostoba Schegffer. A c....a....t. Mikor ki akartak vágni,az Júnió 500 000 ha akácerdőt ,hol a c.... a....ban voltál?
pemete jakab
2022. augusztus 15. 21:50
"A kormánypárti aktivisták az erdőirtó rendelet kapcsán visszahozták a kilencvenes éveket." Propaganda intenzitását és minőségét tekintve meg a Rákosi-korszakot. Népjóléti politikában többé-kevésbé Kádárt. Identitáspolitikában meg Horthyt.
Robertoo
2022. augusztus 15. 21:29
Schiffer már az erdőgazdálkodáshoz is ért?
tevevanegypupu
2022. augusztus 15. 19:55
Nem tudom ki a bánat tanácsolta Schiffernek, hogy hivatkozzon nyugodtan mindig Csurkára, de nagyon visszájára sült el..Meg kellene maradni szépen a baloldalon szocialista.marxistának.Vagy ha már nem tetszik..akkor tessék bátran átlépni a vonalat..és ott a fidesz..bár nyilván ez egzisztenciális veszélyt is jelent, a lipótvárosi klientura nem megy egy fideszes ügyvédhez..de ha valaki politikus akar lenni, márpedig úgy tűnik Schiffer az akar..akkor ott a példa előtte: Orbán Viktor..ő nem félt egy percig sem váltani 1994-ben ..de Mi Hazánk meg Jobbik és az az egész társaság..abból nem lesz semmi, pláne nem visszatérés politikusként. És ha fel akar karolni valami témát - ez a zöldpolitika nem megy - akkor ott vannak a nemzetiségek. Egyébként meg maradjon Budapesten..a vidékhez egyáltalán nem ért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!