Ők nem vitatkozni, hanem ölni akarnak

2022. augusztus 29. 07:09

Nem megyünk el vitatkozni velük. Más dolgunk van. Készülni.

2022. augusztus 29. 07:09
null
Gyurcsány Ferenc
Gyurcsány Ferenc
Facebook

„Mi a Fidesz, ki a Fidesz? Nem adok tanácsot egyetlen más pártnak se. Nem dolgom. Általános érvénnyel fogalmazok. Akik rendszer-, vagy korszakváltást sürgettek pár hónappal ezelőtt, azok nem gondolhattak mást, mint hogy a Fidesz demokratikus jogállami rendszerünkön kívül helyezkedik el. Szerintem helyesen gondolták így. Rendszerváltó pártok csak egy dologról tárgyalhatnak a rendszerkívüliekkel. A demokratikus, szabad és tisztességes választásokról, annak feltételeiről. Semmi másról. Mert ha bármi másról tárgyalnak, akkor beemelik a Fideszt abba a demokratikus diskurzusba, ahol nekik már nincs helyük. Emlékezzenek a kormányfő elhíresült mondatára! »Ha teheted, akkor ellenfeledet meg kell ölnöd« – ugye ezt mondta?

Ők nem vitatkozni, hanem ölni akarnak. Demokratának lenni nem egyenlő azzal, hogy felkínálod magad ellenfelednek rituális politikai gyilkosság áldozatául. Nem a vita ideje ez. Ez a küzdelem ideje. A Fidesz nem partner. Ezért nem megyünk el vitatkozni velük. Más dolgunk van. Készülni.”

Kép forrása: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 217 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DE JÓ
2022. augusztus 31. 00:33
Most nagyon elvetetted a sulykot, gennyláda. "Az FIDESZ ölni akar." Ennél alávalóbb rágalmat politikai küzdelemben még senki nem vett elő. Vegyük hozzá, hogy a választások előtt te ígérted a jogállam(!) felfüggesztését, és te akartál mindenkit mindenkit földönfutóvá tenni. Vegyük hozzá, hogy még mindig a nem tisztességes és szabad választásokról hazudozol. És így megint csak kirajzolódik, te valójában egy agresszív, gátlástalan, közveszélyes, pszichopata elmebeteg vagy. Készüljél Feri - az ötödik szopásra.
SwordFish
2022. augusztus 30. 19:04
"Ők nem vitatkozni, hanem ölni akarnak." Ezek saját magukból indulnak ki.
bf109g6
2022. augusztus 30. 12:43
Maki kapott többszáz milliót. Valószínű ez a részeges barom is, és most meg kell szolgálni a pénzt. Készül. Bammeg Feri, ennyi ideig egy menyasszony sem készül, bökd már ki, mégis mire várjunk :) Ingyenvodkát osztasz, vagy mi?
Dénia
2022. augusztus 30. 10:33
Ölni? Tizenkét éve vannak hatalmon, a negyedik kétharmad lett a legerősebb, minden statisztikai értelemben. Minek ölni? Le vagytok győzve. Ti fantáziáltok mindig a fideszesekkel való leszámolásról.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!