Adj tanácsot, Árpád!

2022. augusztus 25. 09:12

Adj nekünk tanácsot, Árpád. Te tudsz mindent, te vagy az orákulum, te vagy a Tóta W., ha meg nem sértelek.

2022. augusztus 25. 09:12
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

„Mondd meg kérlek, hogy akkor mi az, ami van?

Évekre visszamenőleg átnéztem az elmegyógyintézeti vizsgálataid eredményeit, a zárójelentéseidet, külön átnéztem figyelmesen, milyenek lettek a Szondi-tesztjeid. Nem tudtam nem észre venni, hogy az elmebeteg bűnözők képei közül mindig, de tényleg mindig a Gyurcsány Ferenc képét választottad ki, mint szimpatikusat. Akkor ez lenne az ajánlatod?

És azt is értem, hogy most minden szar. Sőt, tizenkét éve szar minden, míg előtte minden olyan jó volt.

Például tíz éven át fennállt a rezsicsökkentés, amit éppen tíz éven át fikáztatok, gyaláztatok, kiröhögtétek és utáltátok, és most, hogy a háború miatt fenntarthatatlan eddigi formájában, úgy siratjátok, mint a saját édes gyermeketeket. Tudom, hogy ordítva röhögtetek, amikor a miniszterelnök szóba hozta a teljes foglalkoztatást és a munkaalapú társadalmat, és most, hogy gyakorlatilag megvalósult mindez, hát ezt utáljátok.”

Kapcsolódó

Tóta W. Árpád: „Novák Katalin egyszerű cseléd, és a hápogók ÉPPEN EZÉRT szeretik”

Az újságíró szerint ha az államfő „elnöki mandátumát arra használná, hogy szuverén tényezőként lépjen fel, akkor nem szeretnék”. Bővebben!

Az újságíró szerint ha az államfő „elnöki mandátumát arra használná, hogy szuverén tényezőként lépjen fel, akkor nem szeretnék”.

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 236 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zolotarjov
2022. augusztus 25. 20:11
,, Például tíz éven át fennállt a rezsicsökkentés, amit éppen tíz éven át fikáztatok, gyaláztatok, kiröhögtétek és utáltátok, és most, hogy a háború miatt fenntarthatatlan eddigi formájában, úgy siratjátok, mint a saját édes gyermeketeket.,, Libernyák kettős tudatállapot ez is. Libsilogic, ne keress benne értelmet..
Dorset Naga
2022. augusztus 25. 19:38
Megjátszod az értetlent. Pedig pontosan tudod a libernyák fajtád szlogenjeit a rezsicsökkentés ellenében. Egy valamit megígérhetek, hogy a dicséret irányotokban ezzel az soraitokban meglévő kvalitással, tőlem nem fog elhangozni.
BAJA
2022. augusztus 25. 17:35
csak nem majomhimlős lett az Árpád, hogy ilyeneket mond?
simonvitéz
2022. augusztus 25. 16:38
TWÁ egy idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!