Tóta W. Árpád: „Novák Katalin egyszerű cseléd, és a hápogók ÉPPEN EZÉRT szeretik”

2022. augusztus 24. 11:12

Az újságíró szerint ha az államfő „elnöki mandátumát arra használná, hogy szuverén tényezőként lépjen fel, akkor nem szeretnék”.

2022. augusztus 24. 11:12
null

Korábban beszámoltunk róla, hogy Tóta W. Árpád Facebook-oldalán osztotta meg gondolatait Novák Katalin augusztus 20-ai beszédével kapcsolatban. Az újságíró „a nemzet szobalányának” nevezte Novák Katalint. 

„Némi sértődött hápogás hallatszik ide, miszerint az, hogy »a nemzet szobalánya«, megengedhetetlen sértés” – írja legfrissebb posztjában Tóta W. Mint írja, szerinte nem az:

„Novák Katalin valóban egyszerű cseléd, és a hápogók ÉPPEN EZÉRT szeretik.

Ha elnöki mandátumát arra használná, hogy szuverén tényezőként lépjen fel, akkor nem szeretnék”

– fogalmazott az újságíró.

Nyitókép: Facebook

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2022. augusztus 26. 04:39
Ez a balfasz mártír akár lenni
kivancsijani
2022. augusztus 25. 21:27
Szellemi proli.
csato42
2022. augusztus 25. 20:24
Totya, persze nem érdemled meg, hogy foglalkozzunk a hülyeségeiddel, de most kivételt teszek. Mert igazat mondtál. Novák Katalin a nemzet cselédje. Ez a szolgálata magas szinten végzi. Persze te is cselédje vagy valakinek, nem ártana kinyomozni, hogy kinek. De hogy ehhez a néphez és ehhez az országhoz semmi közöd nincsen, az fiksz!
kemjuma
2022. augusztus 25. 20:10
Totave meg egy egyszerű idióta.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!