A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMagyarország
09:00Sportlövészet10m légpuska
HUNMagyarország
11:00KézilabdaMagyarország-Egyiptom
HUNEszter Muhari
11:15VívásJunyao Tang-Eszter Muhari
HUNMagyarország
12:20ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNMagyarország
12:26ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNSzatmári András
13:20VívásBolade Apithy-Andras Szatmari
HUNSzilágyi Áron
13:45VívásFares Arfa-Aron Szilagyi
HUNGémesi Csanád
13:45VívásCsanad Gemesi-Eli Dershwitz
NyílNyíl

Tizenegy még gombócból is sok, nemhogy baloldali pártelnökből

2022. augusztus 13. 12:32

Tizenegy dühös ember.

2022. augusztus 13. 12:32
null
Nagy Ervin
Nagy Ervin
PestiSrácok.hu

„Betűrendben felsorolva: Gelencsér Ferenc, Gyöngyösi Márton, Gyurcsány Ferenc, Jakab Péter, Kanász-Nagy Máté, Kunhalmi Ágnes, Márki-Zay Péter, Schmuck Erzsébet, Szabó Rebeka, Tordai Bence, Tóth Bertalan. Ennyi elnök van a baloldalon. Egy egész focicsapat, a Kétfarkú Kutyapárt meg a minőségi tartalék.

Eddig hat párt vett részt az ellenzéki kerekasztal-tárgyalásokon, ám miután a főnixmadárként hamvaiból újjászületett Márki-Zay Péter és a sértett Jakab Péter is pártalapításra adta a fejét, máris nyolcan lettek. És jobban utálják egymást, mint a Fideszt. Nyolc párt és tizenegy elnök. A rendszerváltoztatás óta nem volt ennyire töredezett a baloldal, és hol van még a vége? A látóhatáron valami Libertárius Párt alakul, határtalanul morzsolódik a Jobbik, Gödény is megjelenhet még, nem is beszélve Hadházy Ákosról, aki több, mint egy mezei elnök, ő egy intézmény. (Nyilatkozta is, hogy bármelyik párttal hajlandó együttműködni, amelyik tisztességes… azaz őrá egyszemélyben lehet majd számítani, mikor együttműködési megállapodás köttetik a pártok között!) Szóval nincs még vége, lesznek még cserék bőven.

Ennyi és ennyiféle pártot (hát még ennyi pártelnököt) nem fog eltartani az ellenzéki szavazótábor – ez ténykérdés. Ahogy az is, hogy az LMP és a Párbeszéd nem létezik, utóbbi sosem volt. Mostanra pedig az MSZP-nek és a Jobbiknak is sikerült ledolgoznia magát arra a szintre, hogy egyedül, önállóan esélyük se legyen megugrani a parlamenti küszöböt. Csupán kettő komolyan vehető párt maradt, de egyedül ők sem mennek semmire. Ráadásul az egyiknek ott van Gyurcsány, akit egy évtizede sem kiköpni, sem pedig lenyelni nem tud a baloldal, a másik pedig hiába szabadult meg a saját fájó púpjától, Fekete-Győr Andrástól, mégsem tudnak olyan karizmatikus vezetőket felmutatni, akik új impulzust adnának a megrekedt mozgalomnak.”

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. augusztus 14. 22:29
Qurcsány ,aki 8szor volt börtönben. Na ,fegyenc,ebből a moschlékból hozzál ki vmit ?? Beledöglesz.
DonCiccio
2022. augusztus 14. 21:01
Akik a címlapfotón az első sorban vannak mind megbuktak
zovirax
2022. augusztus 14. 06:28
Szaporodnak a megélhetési politikusok...
Trombitás Keresztély
2022. augusztus 14. 00:08
12 meg még több. 12 év lopás, csalás, szartoszigálás, a társadalom teljes demoralizálása, megosztása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!
Mindent egy helyen az olimpiáról