A fegyvervásárlás az új „stadionprogram”, amelyet a csókosok fölöznek le?

2022. augusztus 24. 18:25

Bíznak-e még a magyar kormányban a NATO-ban, vagy félnek a bizalmas információk orosz kézbe jutásától?

2022. augusztus 24. 18:25
null
Lendvai Ildikó
Facebook

„Juhász Ferenc volt honvédelmi miniszterrel beszélgetünk az Oltalom Rádióban. Az ő minisztersége idején lélegeztem fel mint fiús mama: megszűnt a kötelező sorozás. Azóta nagyon figyelek rá. Felfigyeltem arra is, hogy napokkal az orosz-ukrán háború kitörése előtt, (amikor még pl. Bayer Zsolték azt hirdették: aki orosz támadás veszélyéről beszél, az hülye) megmondta: ebből háborű lesz.

Jó hosszan (egy óráig) beszélgetünk, mint az Oltalom Rádióban délelőttönként 10 és 12 között szokás, de a kérdés is sok.

Tényleg »katonanemzet« vagyunk? Schmitt Mária »irodalmi munkásságának része«, hogy felvetette a sorkötelesség újbóli bevezetését (lányoknak is), vagy rajta keresztül a kormány komolyan teszteli a közvéleményt? Indokolt-e, hogy szinte minden nap újabb fegyverbeszerzésekről hallunk? Mi van ezek mögött, a közpénzek lenyúlása vagy átgondolt és szükséges fejlesztés? Valóban az egykori gyanús Grippen-vásárlások képezik a mintát? A fegyvervásárlás az új »stadionprogram«, amelyet a csókosok fölöznek le? Bíznak-e még a magyar kormányban a NATO-ban, vagy félnek a bizalmas információk orosz kézbe jutásától? Valóban eljuthatnak-e Ukrajnában az orosz támadók a magyarlakta vidékekhez is?”

Nyitófotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. szeptember 07. 17:00
"Bíznak-e még a magyar kormányban a NATO-ban, vagy félnek a bizalmas információk orosz kézbe jutásától?" Ildikó, Ildikó! Belőled sem lesz kóser szalonna, rágós falat vagy! Mint volt miniszter tudhatnád, és nyilván tudod is, hogy egy ilyen mondat is alkalmas arra, hogy bizalmatlanságot szítson, vagy azt felerősítse! Ez nem jó Magyarországnak, ezen keresztül a magyarságnak, s bár hessegetem a gondolatot, de a gyanú egyre inkább erősödik, hogy mi a kommunikációd alapja, mi a motivációd... Biztos nem a magyarság tudat!
Tatulus
2022. augusztus 25. 22:29
Aztán kedves Ildikó, azt is megkérdezte - na és a villádat ki építette fel, Ferikém? Lenne itt még mit kérdezni ettől a második Feritől, csak Ildikó elfelejtette!
formaegy
2022. augusztus 25. 22:08
Édes Istenem! Meddig károg még ez a vén büdös kurva?!!!!!!!!!!!!!!!!!
masikhozzaszolo
2022. augusztus 25. 15:45
Ez a látásmód visszamaradt mint amikor a pillanatragasztóval teszi fel a kontaktlencsét. Ha pénz akkor lopás is jár nála hozzá. Mit tesz a beidegződés!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!