Liz Truss a közvélemény-kutatások szerint vezet a brit emberek körében

2022. augusztus 26. 17:01

Legutóbbi nyilatkozata szerint bevetné az atombombát, ha azt úgy látja szükségesnek. Bátor nő.

2022. augusztus 26. 17:01
null
Lamperth Mónika
Facebook

„Liz Truss a közvéleménykutatások szerint vezet a brit emberek körében, ő lehet a következő miniszterelnök. Ez azért jó, mert ő legutóbbi nyilatkozata szerint bevetné az atombombát, ha azt úgy látja szükségesnek. Szóval bátor nő. Csak az feszít engem egy kicsit, hogy ettől fizikailag rosszul érezné magát. 

Szép világ jön.”

Kapcsolódó

Liz Truss kész megnyomni az atomfegyvereket indító gombot. A brit külügyminiszter pályázik a miniszterelnöki posztra. Bővebben...

...

Nyitókép: Geoff Caddick/AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke
2022. augusztus 28. 13:44
békét
amca
2022. augusztus 28. 09:39
Mióta fordítják a barmot bátornak? Lampert nevű Hunnia 9 548 745 sz. senkije. Húzd le magad a wcn. Fizess amandinak ,hogy reklámoz .
Korrupt Kornél
2022. augusztus 27. 22:30
Nem bátor, hanem egy idióta barom!
ERA79
2022. augusztus 27. 19:07
Jól értem, Mónika? Abban , hogy ez a luvnya minden további nélkül kirobbantana egy atomháborút, téged csak az feszít picikét, hogy ettől fizikailag rosszul érezné magát? Ennyi? Mindössze ez lenne a probléma? Nincs gond az atomcsapással, de nehogy már rosszul érezzük magunkat, ha millikókat küldünk a halálba egy gombnyomással? Erre gondoltál, Mónika? Látod ezért vagytok a szőnyeg szélén. Emiatt a hozzáállás miatt. Mert hiányzik belőletek valami, amit úgy hívnak: lelkiismeret.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!