Nekem Gelencsér Ferencről egy levakarhatatlan MLM-ügynök jut eszembe

2022. augusztus 31. 12:37

Aki kéthavonta rám ír, hogy egyszer üljünk már le kávézni.

2022. augusztus 31. 12:37
null
Konverzió
Facebook

„Mondjuk nekem Gelencsér Ferencről első körben nem egy államférfi, hanem egy levakarhatatlan MLM-ügynök jut eszembe, aki kéthavonta rám ír, hogy egyszer üljünk már le kávézni. Feri, nem akarok leülni. Nem akarok kávézni. Menj innen.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gentry69
2022. augusztus 31. 18:00
A Tranziton tragédia volt a csávó, Gulyás Gergely oda-vissza mosta fel vele a padlót.
Sulammit
2022. augusztus 31. 16:43
Vannak ilyen semmitmondó, semmit sem tudó, de magukat mindentudónak kinevező, mindenkit lenéző Grincsek.
Papalimapapa
2022. augusztus 31. 16:30
A Momentumot minősíti a teljes káderállománya. Ezt voltak képesek kitermelni. Fegyőr, Hajnal, Cseh, Donáth, Jámbor, Gelencsér, Kerpel-Fronius, Orosz, Pikó, Soproni, Berg. Nagyon gáz egy társaság. Intellektuálisan értékelhetetlen, mentálisan instabil, morálisan ingoványos. És ez az új generációja az ellenzéknek. Még csak nem is egy elabortált magzat, csupán egy szétdurrant méhlepény. Reménytelen.
kertitörpe
2022. augusztus 31. 15:44
Nem tanulta meg látszik a történelmet,mert nem tudja milyen egy államférfi. Beképzelt majom,szomorú,hogy ilyenek vannak az Országházban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!