444: Zelenszkijtől nemcsak azért retteg Putyin, mert sikeresen megvédte a hazáját

2022. augusztus 24. 17:35

Hanem azért is, mert fiatalos.

2022. augusztus 24. 17:35
null
Kontra
Facebook

„444: Zelenszkijtől nemcsak azért retteg Putyin, mert sikeresen megvédte a hazáját, hanem azért is, mert fiatalos

444, Borízű hang – UP, Bede és Winkler megint jól elbeszélgettek: ezúttal talán Zelenszkij »már elég sikeresen megvédte a hazáját« eposza lett a legszebb, de a többi se semmi…

Csak egy kis rövid összefoglaló:

– a legnagyobb magyar nacionalista költőnek, Petőfi Sándornak »egyik szülője se beszélt magyarul«, ennyit a vérségi vonalról (Kontra: ez konkrétan hazugság)

– Zelenszkij nagyon fáj Putyinnak, mert ilyen fiatalos arc, felveszi a trikóját… Ezért bohócozza az orosz propagandát szó szerint ismételgető magyar közmédia, meg hát ha Orbánt meg Zelenszkijt egymás mellé rakjuk, hát…

-Ráadásul Zelenszkij már megvédte a hazáját elég sikeresen (Kontra: hát Bede így érzi, és az érzésekkel nem lehet vitatkozni)

– Montenegró zseniális: több szálloda épült az elmúlt években, mint Budapesten és a Balatonon együttvéve (Kontra: tehát mégis jó a szállodaépítés), és milyen jópofa, hogy szarok az utak – néhol földutakon kellett átkelnie a hegyeken, ahol birkák legeltek

– a miniszterelnök 30 centivel magasabb, mint Orbán; UP: Orbánnak kurva nagy hasa is van (Kontra: szia, Gergő!)

– az utcán mindenhol ki van plakátolva, hogy Szlava Ukrajina (Kontra: hát ez valóban hatalmas teljesítmény)

– ha egy turista úgy szólítja meg a pincért, hogy »sorry«, az csakis magyar lehet (Kontra: akkor rég nem jártak a briteknél vagy Írországban)

– és hogy tanuljunk is valamit: UP NB II-es kosaras volt Budaörsön!”

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lolek
2022. augusztus 25. 16:31
Ohó, méghogy Putyin Zelenszkijtől fél? Meg Zelenzkij sikeresen megvédte hazáját? Az ész megáll ilyen ostoba mesétől. Zelenszkij örülni fog, ha egyáltalán követelhet majd valamit azon kívül, ami marad neki a területből. Zelenszkij nem tudná nem hogy megvédeni, de védeni sem hazáját, ha Nyugat és USA nem tömné tele pénzzel és fegyverrel, meg katonákkal, és sajnos az európaiak fizetik meg majd az árát, és olyan országok is, amelyek nem részei a háborúnak. Ostobaság volt 5000 mlrd hitelt felvenni Zelenszkij számára, méghozzá úgy, hogy a tagállamoknak beleszólása sem volt, viszont nekik kell majd Zelenszkijék helyett visszafizetni. Ha vége lesz ennek az egész mesterségeen kirobbantott háborúnak, remélem Zelenzkij eltűnik a politikai életből.
O5-1-A
2022. augusztus 25. 15:01
Aha
vastaps
2022. augusztus 25. 13:16
...jajjj , alig varom , hogy a geci ukrajna atessen a' lo tuloldalara'. Mint anno pl. Irak , Iran , Afganisztan...
pipa89
2022. augusztus 25. 08:34
Ja, kevés elnök mondhatja el Európában és a világban, hogy nyilvánosan klimpírozott a farkával! Ja, 444 tényleg mindenki előtt jár ez a Zselé! De kérdés: ki akarja őt követni??? Kérdés még: hány nép kapkod utána, hogy pont ilyen hazaárulóra van szüksége, aki egyből kiárusította az ukrán anyaföldet, aki a jenki bujtogatásra hajlandó az utolsó ukránig harcolni, valamint képes arra, hogy a saját területén lévő atomerőművet tűz alá vegye, mert azt elfoglalták az oroszok?????!!!!!!!!!!!! Menjen az egész globalista progilibcsi FOS a p.csába!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!