„Karsai Györgynek én nem fogom soha tudni elmagyarázni, hogy mi a nemzet, meg a haza, meg a kereszténység” (Vidnyánszky Attila)

2022. augusztus 26. 22:52

Karsai eltávolítását az SZFE doktori iskola éléről igazán nem lehet rapid megoldásnak minősíteni.

2022. augusztus 26. 22:52
null
Hann Endre
Facebook

»Karsai Györgynek én nem fogom soha tudni elmagyarázni, hogy mi a nemzet, meg a haza, meg a kereszténység, mert alkalmatlan arra, hogy befogadja azt, amit én gondolok. A gondolkodása ebben a tekintetben kizárólagos és kirekesztő«. (Vidnyánszky Attila)

A professzor mai eltávolítását az SZFE doktori iskola éléről igazán nem lehet rapid megoldásnak minősíteni, hiszen a fenti ítélethirdetés óta már két év is eltelt.”

Kapcsolódó

Rátóti Zoltán kirúgta Karsai Györgyöt, az SZFE doktori iskolájának vezetőjét
Azonnali hatállyal menesztették. Bővebben is érdekel...

Azonnali hatállyal menesztették.

Nyitókép: MTI

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ekeke
2022. augusztus 30. 09:32
Az SZFE Doktori Iskolájának jelenlegi hallgatói, doktorvárományosai és frissen végzett doktorai: Porogi Dorka, Zsigó Anna, Bajor Lili, Benkó Bence, Beretvás Gábor, Blaskó Borbála , Csákvári Géza, Cserhalmi Sára, Daoud Dániel, Dér Asia, Dévényi Zoltán, Dobri Dániel, Fábián Péter, Faur Anna, Gál Eszter, Haragonics Sára, Hevesi László, Kelemen Kristóf, Kerkay Rita, Kocsányi András, Komlósi Orsolya, Kukk Zsófia, Lázár Helga, Lemhényi Réka, Leposa Balázs, Lestyán Attila, Liszka Tamás, Meggyes Krisztina, Mohácsi István, Molnár Attila Dávid, Mózes Gergely, Oláh K. Tamás, Patonay Anita, Rainer-Micsinyei Nóra, Sándor Júlia, Simányi Zsuzsanna, Szalay Dorottya , Szenteczki Zita, Szöllősi Barnabás, Táborosi András, Táborosi Margaréta, Tóth Cecília, Tóth Réka Ágnes, Trencsényi Klára, Ugrin Julianna, Váradi Ágnes , Vasvári Csaba (ELTE BTK Filozófiatudományi Doktori Iskola, Karsai témavezetettje), Visky Ábel, Vízkeleti Dániel, Zoltán Áron, Zurbó Dorottya. ------ Kell még valamit mondanom, ildikó? Vagy elég beszédes névsor erről a liberális hüllőkeltetőről?
nyugalom
2022. augusztus 28. 09:48
Erdekes ezt Hanntol olvasni!
Royce2.0
2022. augusztus 27. 21:19
Mcchartyzmust, most!
Osztap Bender
2022. augusztus 27. 19:08
A család: "Karsai Elek (eredeti neve Klein) (Miskolc, 1922. június 14. – Budapest, 1986. május 23.) történész, szociológus, egyetemi docens, levéltáros. Az 1948–1990 közötti magyarországi történetírás egyik meghatározó alakja. Az Országos Rabbiképző Intézetben, majd a Budapesti Tudományegyetemen filozófiát, szociológiát és pszichológiát tanult. 1947-ben szociológiából szerzett bölcsészdoktori oklevelet. 1947–49 között a Budapesti Tudományegyetem társadalomtudományi intézetének tanársegéde. 1950-től a Magyar Országos Levéltár levéltárosa, majd főlevéltárosa, 1974-től a SZOT Központi Levéltárának igazgatója volt. Fő kutatási területe a két világháború közötti Magyarország és főként a második világháború időszakának története volt. 1966-ban SZOT-díjat kapott. Első felesége Karsai Lucia (született Widmar) volt (1949–1959), fiai Karsai László történész, valamint Karsai György színháztörténész." Forrás: Wikipedia Karsai Elek és Karsai László a "magyar történelem" fő zsidó hamisítói. Ha az a Karsai György ez a Karsai György, akkor nincs min csodálkozni, csak a családi hagyományt folytatja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!