Ha az ellenzéki pártok ezt nem támogatnák, hiteltelenné tennék korábbi és mostani döntéseiket, kommunikációjukat is

2022. augusztus 16. 15:40

Nagyon egyetértek Baranyi Krisztinával abban, hogy a Fudan egyetemről helyi népszavazást tartsanak.

2022. augusztus 16. 15:40
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Nagyon egyetértek Baranyi Krisztinával abban, hogy a Fudan egyetemről helyi népszavazást tartsanak. Ha az ellenzéki pártok ezt nem támogatnák, hiteltelenné tennék korábbi és mostani döntéseiket, kommunikációjukat is. Azt én is elmondtam korábban, hogy a kínai egyetem ügye »csak« egy a sok fideszes disznóság közül. És az is igaz, hogy elsősorban szimbolikus ügy (vannak ellenzékiek, akik szerint olyanokkal nem szabad foglalkozni). De egyáltalán nem nehéz kapcsolatot találni a minden pénzt eszetlenül elherdáló kormány és a megszorítások, a szociális válság között. Ráadásul a szimbolikus ügyek -így az ország Kína és az oroszok karjaiba lökése- igenis fontosak. Bár amíg az ellenzék nem hajlandó a propagandagépezet megtöréséért megharcolni, minden ilyen ügyben benne van a vereség lehetősége, mégsem lehet azon vitatkozni, hogy egy ilyen csata önkéntes feladása saját magunk újbóli szembeköpése lenne.”

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2022. augusztus 17. 10:34
Ebből él az ellenzék 12 éve .. Mindegy mi az ha a kormany akarja mi tiltakozunk ellene .. Legyen az kórház ,atomerőmű, hotel, zeneháza ,,út ,gyár ,egyetem,strand bármi
Nemtudommegállni
2022. augusztus 17. 08:00
Nagyon sajnálom Budapestet különösen Zuglót, Ferencvárost és Erzsébetvárost. Jobb sorsra érdemesek!
Rocktoberi
2022. augusztus 17. 01:41
Képviselő lett már ez a majom?
konfucius
2022. augusztus 16. 20:57
A Fudan ügye mitől helyi ügy, demoklaták? Országos népszavazásnál nem adhatjátok alább!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!