Fantasztikus volt a tegnapi „Ne vágj ki minden fát!” demonstráció

2022. augusztus 18. 09:27

Csatlakozhattok az ERDŐ-ŐRSÉGHEZ!

2022. augusztus 18. 09:27
null
Molnár Áron „noÁr”
Facebook

„Fantasztikus volt a tegnapi »Ne vágj ki minden fát!« demonstráció! Több ezren jöttetek el az erdeink védelméért! Számomra a legfontosabb üzenet, hogy nem csak szavakkal, de tettekkel is csatlakozhattok a magyar természeti kincseink óvásához! Csatlakozhattok az ERDŐ-ŐRSÉGHEZ! A linket megtaláljátok a bio-ban.

A tegnapi nap két szép története számomra: elveszett egy kislány. Nem találta az anyukáját. A kislány neve Virág volt. A szervezők felvitték a színpadra, bemondták, hogy Virág keresi az anyukáját, majd Virág a színpadról meglátta az anyukáját és a nyakába ugrott. Erre Szabó Simon ezt mondta: nem hagyunk elveszni egy virágot sem!

A másik, hogy a tüntetés kezdetekor nagyon erős volt még a nap. Ezért hol keresett több ezer ember menedéket? Igen, a fák árnyékában...”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. augusztus 21. 08:10
Azt hiszem ez már nem moschlék,ez már baromez csürhe. Erdőt nem láttak Fűrészt se. fejszét nem ismerik.. Baltát se. Tüzifát nem láttak. Begyújtani nem tudnak. Mit tudnak. Ugatni. Röfögni. Böfögni. Hörögni. Majd megdögleni.
Gecorbi
2022. augusztus 21. 07:28
Hajrá, Noár! Vesszenek a fa-gyilkosok!
machet
2022. augusztus 20. 08:51
Ennyire nyilvánvalóan már nem is lehet valaki ekkora barom.
5m007h 0p3ra70r
2022. augusztus 18. 23:22
Ez a kollektív orálszex a IX. kerületben volt? Ott éppen vágják a fákat!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!