Ez az orosz „csodafegyver”

2022. augusztus 11. 06:19

Az, hogy darabokra tudják szedni Ukrajna energiaellátását.

2022. augusztus 11. 06:19
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Egy ideje már mondom: »Még a tél beállta és a következő fűtési idény kezdete előtt sürgősen véget kell vetni Ukrajnában a harcoknak – jelentette ki szerdán Andrij Jermak, az ukrán elnök kabinetfőnöke Kijevben.

Figyelmeztetett: máskülönben fennáll a veszélye annak, hogy Oroszország tönkreteszi az ország fűtési és energetikai infrastruktúráját – írja az MTI. Volodimir Zelenszkij kabinetfőnöke szerint az orosz hadsereg már most támadásokat intéz ezen létesítmények ellen.«

Ez az orosz »csodafegyver«. Az, hogy darabokra tudják szedni Ukrajna energiaellátását. Jermak józanabb a sokéves átlagnál, »oroszügynöközik« is.”

Nyitófotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kivűlálló
2022. augusztus 11. 13:48
Ez nem csodafegyver, hanem stratégia, amivel az egyik fél számol (mint mindig), a másik meg nem (mint mindig)! Egyébként..., ami a fegyvereket illeti az oroszok részéről...., hogy egy klasszikust idézzek.. "van még ott, ahonnét ez jött!"
Armageddon
2022. augusztus 11. 12:31
Nem akarták a dolgozó népet felizgatni. Ahogy kádár is mondá, amiről a nép nem tud, az nincs is!
toyoda
2022. augusztus 11. 10:56
Remélem meg is teszik az oroszok és ezek a retek ukránok szopni fognak. Alig várom már. Rohadna meg mind. De rühellem ezeket. Egy igaz retek népség.
nuknuk
2022. augusztus 11. 08:58
Úgy tudtam jön a nagy herszoni "ellentámadás", amit a hohol propaganda hetekig sulykolt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!