Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Az oroszok mindenre képesek, de egy saját kézen lévő atomerőművet lőni azért nem

2022. augusztus 10. 18:19

Ez bizony ukrán művelet.

2022. augusztus 10. 18:19
null
Demkó Attila
Demkó Attila
Facebook

„Az erőmű orosz kézben van. Nem az oroszok lövik, hanem az ukránok, persze nem magát a reaktorokat, hanem a munkalatokat, amivel az oroszok le akarjak választani az ukrán energetikai rendszerről a blokkokat. Ekkora »pr-t« ritkán olvasni, de tényleg. Az oroszok kb. mindenre képesek, de egy saját kézen lévő atomerőművet lőni azért nem. Ez bizony ukrán művelet.”

Nyitófotó: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. augusztus 11. 14:53
Grün! Ez már kezd Gitler Stílus lenni. Jóska ,is ezt csinálta. Goebbels ebben profi volt.
hunpettel
2022. augusztus 11. 03:43
A gond az, hogy az ukránok annyira primitívek, hogy képesek az egészet felrobbantani! Mindenesetre, ha az olvassátok, hogy Zelenski elutazik valami messzi országba jobb ha menekültök!
incze
2022. augusztus 11. 02:30
nem világos demkó miből meríti bizalmát az oroZZ seregben, de tény, hogy a hírek (úgylehet álhírek) szerint az oroZZ federális (burját, dagesztáni,...) katonák kereken megtagadták, hogy robbanóanyagot telepítsenek az atomerőműben. ám éppen arra vannak a vágnerek, hogy mecsinálják azt, amit már az oroZZ katona meglehetősen erős gyomra sem vesz be, ha a szerződéses katona nem csinál meg, azt a szerződéses gyilkos zokszó nélkül. - https://en.defence-ua.com/analysis/wagner_militants_planted_explosives_at_zaporizhzhia_nuclear_plant_when_russian_troops_refused_to_do_that-3842.html nem nagyon világos, mire menne ki a játék, a leggyakoribb tipp az, hogy az atomerőmű a zálog a krími félszigetért (ahogy az antivilágban kuba megtámadása nyugat-berlinbe került volna). ezt a teóriát erősíti medvegyev őrjöngése, hogy ha az ukránok a krímhez nyúlnak, akkor jön az utolsó ítélet (ugyanakkor medvegyev csak egy súlytalan őrjöngő ripacs). ám az atomerőmű elsősorban a krímre és pl. törökországra jelent veszélyt, és én az oroZZok helyében törökországgal pl. nem baszakodnék, erdogan számos ponton markolja jó erősen putyin tökeit a földközi tengeren. tulajdonképp putyin nagy szerencséje, hogy a hozzá hasonlóan geci, nagyoszmán fantaszta erdogan inkább üzletelni akar a geci, nagyoroZZ fantaszta putyinnal.
LancelotDuLac
2022. augusztus 11. 01:55
"Az oroszok mindenre képesek, de egy saját kézen lévő atomerőművet lőni azért nem" xDDD ott voltál köcsög?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!