Tóta W. Árpád a haza morális rendjének notórius feldúlója

2022. augusztus 23. 09:25

Rossz lehet ilyen lelkülettel létezni.

2022. augusztus 23. 09:25
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Ha Novák Katalin a »nemzet szobalánya«, akkor az e szellemesnek szánt, ám silányra sikeredett fordulatot jegyző Tóta W. Árpád a haza morális rendjének notórius feldúlója, közös szellemi javaink rendszeres szétdobálója, a romboló cinizmus és a káosz embere.

Míg a köztársasági elnök (háta mögött egy unikális és sikeres családpolitikai építkezéssel) a legnemesebb értelemben szolgálja hazáját, addig az országrombolást évtizedek óta mesterfokon művelő és szemmel láthatóan ebbe belekeseredett újságíró ténykedése nem más, mint ártó, öncélú magamutogatás.

Rossz lehet ilyen lelkülettel létezni és ezt nemcsak az inkriminált kifejezés miatt gondolom így, hanem sok-sok korábban gépbe pötyögött, nyilvánosságba hajított szava miatt is. Nemzet- és kereszténygyalázó írásaival sokan találkozhattunk, akik közelebbről-távolabbról figyeljük a magyar nyilvánosság bugyrait.

Emlékszem, valamelyik Húsvéton nem akadt jobb dolga, mint a kereszténység legnagyobb ünnepére cinikus mesét rittyenteni és abban Jézusból űzni gúnyt.

Szóval, hasznosabb elkerülni a nevével jegyzett írásokat, mert azok valahogy sosem az építés, sokkal inkább a rombolás, destruálás szándékával születnek.

Egy azonban biztos, van még, lesz még mit takarítani a lelkekben munkássága nyomán…”

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
toyoda
2022. augusztus 24. 06:26
TWÁ egy nyomorék segfej. Talán az egyik leghülyébb.
Aerion
2022. augusztus 23. 21:59
A helyzet az, hogy a tótávéárpádokról már nem beszélni kell. Azok az idők elmúltak. Aki továbbra is csak pofázni akar, annak hasonló vége lehet, mint neki.
vamonos
2022. augusztus 23. 21:34
"Teszteljük a tisztelt polgárt, mielőtt kezébe adjuk a döntést; ugyan mondja már el, mint micsoda próbál ő most beleszólni Magyarország ügyeibe. Csak néhány egyszerű kérdés államformáról, történelemről, földrajzról - aztán elégséges fölött mehet szavazni, a legjobbak még szorzót is kaphatnak. Mert hadd érjen már többet annak a szavazata, aki nem az ingyenkonzervért és az ingyendemagógiáért jött voksolni." Aztán ha ez megvolt, jöhetnek a demokratikus választások.
MayorAnna 03
2022. augusztus 23. 16:04
"Tóta W. Árpád a haza morális rendjének notórius feldúlója" Egy szóval: zsidó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!