A politikában a párbeszéd nem gesztus, hanem kötelesség

2022. augusztus 17. 17:02

Egy hazánk van, csak együtt építhetjük, nem pedig egymás ellenében.

2022. augusztus 17. 17:02
null
Lázár János
Lázár János
Facebook

„A politikában a párbeszéd nem gesztus, hanem kötelesség, hiszen nem önmagunkat, hanem a választóinkat képviseljük.

Ma Magyarország kormánya és Eger városa tárgyal a jövőről. Mirkóczki Ádám polgármesterrel áttekintettük a beruházásokat, megbeszéltük a közös tennivalókat.

Egy hazánk van, csak együtt építhetjük, nem pedig egymás ellenében.”

Nyitókép: Lázár János Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csulak
2022. augusztus 18. 14:40
ertekelem hogy probalkozik a moslekkal egyesegre jutni Janos, de megis azt mondom: SOHA TOBBE BALOLDALT !
galancza
2022. augusztus 18. 12:12
János! Őszintén gratulálok ehhez a nyilatkozatodhoz! Bízom benne hogy komolyan is gondolod, hogy valóban tanultál a korábbi hibáidból! Sok sikert, kitartást,mert nagy szüksége van Magyarországnak Rád! De mindenképpen maradj szerény. És bármennyire is nehéz,és legtöbb esetben nincs is értelme, de jól teszed hogy megpróbálsz tárgyalni ellenzéki politikusokkal.Mert a választópolgároknak azt kell látnia, tapasztalnia, hogy a Fidesz mindent megtesz a jó politikai közhangulat, közérzet érdekében.
olajfa1
2022. augusztus 18. 11:22
Már akivel lehet párbeszédet folytatni... Vannak akik "szabadok" és szabadon csak a saját véleményüket akarják ráerőltetni -természetesen nagyon "szabadon"- a többiekre... és ha a többség erre a "szabad véleményükre nem vevők"... akkor a "többség tanulatlanságával van a bajuk!... ki más lehet a problémás! Hiszen őket "KIVÁLASZTOTTÁK"...
Vén Csataló
2022. augusztus 18. 10:29
Ugyan már Lázárfiú. A honi baloldalt meghatározó libsi söpredékkel két dolgot nem lehet: 1. párbeszédet folytatni 2. együtt építeni bármit (nemhogy országot, pláne hazát).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!