Feri szerint nem szabad vitázni az ellenfelekkel

2022. augusztus 29. 11:22

Jobb kilövetni a szemüket.

2022. augusztus 29. 11:22
null
Kocsis Máté
Kocsis Máté
Facebook

Feri szerint nem szabad vitázni az ellenfelekkel.

Persze. Jobb kilövetni a szemüket.”

Nyitókép: Youtube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
amca
2022. augusztus 29. 20:34
Feri összekapta a csürhélyét. Azt hittem forr lesz.. Kár A faxát körülmetéltük VONA..
LancelotDuLac
2022. augusztus 29. 20:31
"Persze. Jobb kilövetni a szemüket" - mint lelőni, ahogy azt a fideszes Nyitray tette volna, hogy élessel lövetett volna a tömegbe! "Éles lőszerrel töltött fegyvert kellett volna a 2006-ban az MTV székházat ostromló tömeg ellen használni - ezt az álláspontot képviselte Nyitray András korábbi fideszes országgyűlési képviselő, aki jelenleg a Bács-Kiskun megyei közgyűlés alelnöke. " 2006 Ostrom: Éles lőszerrel lövetett volna a tüntetőkre a fideszes Nyitray András 2006-ban https://www.youtube.com/watch?v=nauxXFj5kWE Nem mellesleg Sólyom László köztársasági elnök, köztörvényes bűnözőknek nevezte az ostromlókat. "2006 - Sólyom László az MTV ostromáról - President László Sólyom on Occupying the Public Television" youtube https://www.youtube.com/watch?v=EcDx7hZeNls&t=7s
Aerion
2022. augusztus 29. 18:47
feri, kedves Máté, fél, remeg, mint a kocsonya. Citerázik a lába. A félelemtől, és meg kell mondjam, kibaszott módon van is rá oka. És nemcsak neki. Mindenkinek, aki a seggét védi. Az összesnek. Kivétel nélkül. Mindnek. De hogy egész pontosan mi történik majd, amikor 5 euró lesz egy köbméter gáz, majd januárban, Máté, térjünk vissza erre az ügyre. Mert lehet, hogy nem az lesz a legnagyobb gond, hogy melyik ág a rokonszenves és melyik nem, hanem már jóval túl leszünk ezen a problémán.
Bástyaelvtárs
2022. augusztus 29. 17:42
Te máte gyerek, Ha az ellenfelem meg akar ölni még én voltam a humánus ha csak a szemét szúrom ki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!