Dávid, a közgazdasági góliát

2022. augusztus 17. 20:41

Leszögezhetjük, hogy kizárólag csak a hatalomra ácsingózó ócska demagógok huhognak ki a sötét erdőből.

2022. augusztus 17. 20:41
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Kontra

„Leszögezhetjük, hogy kizárólag csak a hatalomra ácsingózó ócska demagógok huhognak ki a sötét erdőből, pedig nem az erdő sötét, hanem saját szellemi horizontjuk. Minden esetben ők már látják a fényt az alagút végén, de a gyakorlati eredményeik ezt soha nem igazolják vissza. Amennyiben álláspontommal nem egyeznek vallott nézeteik, akkor nosza, arra tegyenek kísérletet, és arra »készüljenek«, hogy 2026-ig a társadalmat megpróbálják meggyőzni nagyívű ötleteik létjogosultságáról, noha ezzel az elmúlt 12 évben rendre kudarcot vallottak.

Addig meg játszanak a demokrácia szabályai szerint, azaz próbálják megérteni, hogy jelenleg ők mindannyian ugyanolyan Gyurcsánnyá vált Dávidok, és még véletlenül sem kormánypárti Góliátok. Utóbbi legyőzése eddig csak a Bibliában sikerült, de ahogy elnézem, a Gyurcsányokká váltaknak hazánkban erre jó eséllyel pár ezer évet még várniuk kell.

Túl méretes a kabát, amit hordanak, ezért ildomos lenne inkább a saját konfekciójuk száma szerint öltözködniük.

A publicisztikám kiindulópontjaként szolgáló balos mantra tisztázását, azaz a kormány »adja, ne adja, miért adja, ne úgy adja« megértését a tisztelt olvasók egyszer és mindenkorra jobb, ha feladják.

Ugyanis a Gyurcsánnyá váltak esetében nem a lóláb lóg ki a szekrényből, amikor »szakértenek« és minősítgetnek, hanem a szekrény a lóból, és ehhez egyebet se nem ildomos, se nem szükséges hozzátenni.”

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. augusztus 18. 19:12
Zsolti,a Dávid Ferenctől te csak tanulhatsz!
Kamcsatka5
2022. augusztus 18. 16:51
nagy marha ez az ember, meg persze szerencsétlen is, azt hitte a felesége istent tud csinálni belőle, pedig csak egy rakás ürülék jut az eszembe.
Gecorbi
2022. augusztus 18. 13:13
Bognár, te ki vagy és mi a faszt csináltál,ami közgazdaságtan? Dávid legalább már csinált ilyet, ráadásul.olyanok mellett, akik sok jót alkottak életük pályáján. Te ki a pocs vagy, azon kívűl, hogy O1G bandája megfizet? Nyalonc fidkany.
Kristály
2022. augusztus 18. 10:52
Az ellenzéki szavazoknak annyira hiányzik a piaci rezsi ár hogy már teljesen liba fos színük van. Ez a Dávid faszi kell hogy borogassa őket. Deeee fizetni nem akarnak piaci rezsit a kedves ellenzéki szavazok Ezek önkielégülést végeznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!