Az OMSZ vezetőségének a felmentése helyes és szükséges volt

2022. augusztus 22. 20:35

A következők majd megtanulnak hekatombát áldozni a fényességes Apollónnak.

2022. augusztus 22. 20:35
null
Tibi atya
Facebook

„Kell, hogy legyen felelőse az augusztus 20-i esőnek. Kell.

Az OMSZ vezetőségének a felmentése helyes és szükséges volt.

A következők majd megtanulnak hekatombát áldozni a fényességes Apollónnak, vagy nemtom nem vagyok szakmabeli.

Dicsértessék!”

Kapcsolódó tartalom:

Felmentették az Országos Meteorológiai Szolgálat elnökét és elnökhelyettesét
A minisztérium közleményében nincs indoklás, az új vezetőkről később döntenek. Bővebben...

Nyitókép illusztráció. Fotó: Pixabay 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2022. augusztus 23. 13:33
Nézd, nem tudom átérezni amit mondasz, de indulj el és keresd a gonosz erőket és csapj közéjük! Én szurkolok neked! És nem vagyok ateista.
ujujuj
2022. augusztus 23. 12:22
Ebben most kivételesen igaza van az atyának. Ez annyira szükségtelen volt, hogy arra nincsenek szavak. Vagy ha szükséges volt, valamilyen szakmai indokból, (amit nehezen tudok elképzelni), akkor olyan balfasz az időzítése, hogy arra megint nincsenek szavak.
Wolfram004
2022. augusztus 23. 11:27
A./ A számegyenes egyik végén a Rákosi időket idéző felelős keresés, B./ A másik végén a hatamával és beosztásával visszaélő, szakmai kompetenciáját politikai célokra fordító vezető beosztású személy klasszikus szabotázs akciója, ami nem csak jelentős anyagi, de erkölcsi kárt is okozott, egy ország nemzeti ünnepének ellehetetlenítésével (kb. mint a terrorveszéllyel való fenyegetés). C./ Az igazság a számegyenes egy pontja. (X = C - ki ismeri?) A --------------- X -------------- B
Trinitysum
2022. augusztus 23. 10:43
Jézus a felelős! Kértem Jézus segítségét, hogy legyen jó idő, mert szerettem volna, hogy legyen tűzijáték. Azt is kérhettem volna, hogy legyen tűzijáték, de az nem tartozott a hatáskörébe, így csak a jó időt tudta teljesíteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!