Csak nem bírja ki az Egyesült Államok, hogy ne játsszon a tűzzel

2022. augusztus 02. 17:13

Nancy Pelosinak az egoizmusán túl két oka is lehet rá, hogy fittyet hányva a kérésekre és figyelmeztetésekre a szigeten töltsön egy napot.

2022. augusztus 02. 17:13
null
Bekezdések
Facebook

„Csak nem bírja ki az Egyesült Államok, hogy ne játsszon a tűzzel, és ne tegye kockára a Csendes-óceáni térség biztonságát. A tajvani híresztelések után néhány órája a CNN is megerősítette: az USA harmadik legrangosabb közjogi méltósága, a kongresszus balliberális elnöke Tajpejbe látogat. Nancy Pelosinak az egoizmusán túl (büszkén hirdeti magát, hogy 30 éve ő Kínában a leggyűlöltebb politikus) két oka is lehet rá, hogy fittyet hányva a kérésekre és figyelmeztetésekre a szigeten töltsön egy napot.

Az egyik az erődemonstráció. Az Egyesült Államokban hamarosan félidős választásokat tartanak, és a demokraták többsége veszélybe került a COVID-járvány, valamint az azt kísérő gazdasági krízis félrekezelése miatt. Ha a republikánusok győznek, Joe Bidennek ellenszélben kell folytatnia a kormányzást, és felkészíteni pártját a következő elnökválasztásra, amin egyébként élemedett kora ellenére indulni kíván. A belpolitikai válságot külpolitikai sikerekkel lehetne ellentételezni, de – hogy is áll most a mérleg?”

Nyitókép: AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kerekperec
2022. augusztus 03. 12:13
Kína fenyegetésekkel kényszerítette ki Hongkong diktatórikus uralmát. Így szerez fokozatosan katonai uralmat a Dél-kínai-tengeren. Így igyekszik aláásni Japán szuverenitását néhány távoli sziget felett. Nincs helye az önelégültségnek. A kommunista Kínát azért kell elismerni, ami: a szabad világ ellenségeként, és egy könyörtelen népirtó hatalomként, amely a nézeteltéréseket és az ellenzéket akarja letörni. CÉLJA: TOTAL CONTROL. Éljen Nancy Pelosi !
zakar zoltán béla
2022. augusztus 03. 09:35
Pelosi egy idegroncs.
kozmosz
2022. augusztus 03. 01:24
A bőrödre tűzném azt a kitűzőt.
Claudius1
2022. augusztus 02. 22:38
Obama is úgy kormányzott . És? Látszik, hogy mennyire nem érti az USA politikát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!