Ukrajna ne harcoljon, hanem kössön békét Európáért

2022. augusztus 24. 21:04

A háború folytatása jó az USA-nak, amely egyszerre tudja, próbálja gyengíteni Oroszországot és az Európai Uniót.

2022. augusztus 24. 21:04
null
Bekezdések
Facebook

„Adják meg nekünk a fegyvereket, és mi elvégezzük a munkát – jelentette ki az ukrán védelmi miniszter az ARD német országos köztelevíziónak adott interjújában. Olekszij Reznyikov hozzátette, hogy »több igazi fegyver« kellene Németországtól (is), például MARS-II rakéta-sorozatvetők. Mint mondta, az ukrán hadsereg három ilyen rakétavető rendszert használ, ezek »nagyon jók és remekül szolgálnak, de még jobb lenne, ha tizenkettő lenne belőle.« A védelmi tárcavezető kitért arra is, hogy szükségük lenne Leopard harckocsikra is. Sokra.

De térjünk vissza a nyilatkozat elejére! Olekszij Reznyikov ugyanis elvégzendő munkáról beszélt, és nem először, mondhatni sokadszor fordul elő, hogy egy ukrán politikus ezzel a szófordulattal él. De vajon milyen munkáról beszélnek? (Nyilván az oroszok elleni harcról.) Adódik a kérdés, hogy ki rendelte meg ezt a »munkát«, és kinek áll érdekében annak folytatása? Nagyon erős meggyőződésem, hogy nekem, nekünk, Magyarországnak, Németországnak és az Európai Uniónak nem áll érdekében a »munka« elvégzése. S nem áll érdekében egyébként Ukrajnának sem, csak ezt a nép nem tudja, vagy ha tudja is, akkor háborús állapotok között nem mer fellépni az ország vezetése ellen.

De akkor kiért végzi a »munkát« a színészelnök-féle vezetés? Hát – úgy vélem – elsősorban önmagáért, saját maga túlélése érdekében. Amíg ugyanis tart a háború, és a globalista háttérhatalom nem küld selyemzsinórt Kijevbe, addig a mostani hatalom minden bizonnyal a helyén maradhat, az ellenzéke valószínűleg csak a béke elérése után merné aktivizálni magát. (Egy sor ellenzéki párt működését mellesleg korábban fel is függesztették.) A háború folytatása jó az USA-nak is, amely egyszerre tudja, próbálja gyengíteni Oroszországot és az Európai Uniót, és éket igyekszik verni a két fél közé, egyelőre teljes sikerrel. A háború folytatása kiváló az amerikai és más fegyver lobbiknak, akik busás megrendelésekhez juthatnak. Vagyis az ukrán vezetés ezt a munkát nem értünk, hanem önmagért és a globalista háttérhatalom érdekében végzi.”

Nyitókép: AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. szeptember 05. 14:27
"Ukrajna ne harcoljon, hanem kössön békét Európáért" - Oroszország takarodjon ki Ukrajnából, és kössön békét Európáért, tartsa tiszteletben az általa is aláírt egyezményt!
Trinitysum
2022. augusztus 25. 16:52
Lenne megoldás, ha valódi politikusok (és nem megélhetési politikusok) vezetnék az Uniót. Háború esetén vannak taktikai és stratégiai célok. Taktikai cél, hogy addig nem szankciózunk, amíg nem vagyunk függetlenek és erősek. Vagyis először elindítani a függetlenné válást az orosz energiahordozóktól (miközben mindaddig vesszük szankciók nélkül, amíg nem tudunk leválni). Ha készen állunk a leválásra, utána lehet szankciózni, mert akkor már a piac diktál. Stratégiai cél, hogy erős és gazdaságilag független EU-t hozzunk létre, amihez kellenek az oroszok, mint az Amerikával szembeni ellensúly. Ezért be kell áldozni Ukrajnát átmenetileg. Semmi sem tart örökké, így az orosz megszállás sem fog örökké tartani. Az EU egyetlen esélye, ha kikényszeríti a békét, azzal hogy nem támogatja Ukrajnát, és nem szankcionálja az oroszokat. Miután ezt nem fogják fel, az EU-t nyugodtan elkezdhetjük temetni.
Lajoss
2022. augusztus 25. 16:24
A kurva anyátokat,miért nem az oroszokat baszogatjátok?!
nempolitizálok
2022. augusztus 25. 08:46
Nem ukrajna harcol, hanem az USA harcoltat ukránokkal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!