Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc
Olaszország
21:002024. június 15.
Albánia

Orbán megvéd

2022. július 04. 06:19

A magyarok láthatólag nem szeretnék sem magukat, sem a Földet megvédeni.

2022. július 04. 06:19
null
Varga Dóra
Népszava

„Választást veszít ma Magyarországon az, aki azt mondja: védjük meg magunkat a rezsiárak vagy a benzinszámla emelkedésétől. Azaz tekerjük lejjebb a fűtést, használjunk kevesebb vizet, üljünk többen egy autóba, vagy vegyünk egy kisebbet. Mindez ördögtől (Sorostól, Gyurcsánytól, Karácsonytól, Márki-Zaytól) való, kéretlen jó tanács. Nekünk ugyan ne mondja meg senki, hogyan spóroljunk! S ha netán valaki a javaslataiba még holmi klímavédelmet, Földünk jövőjét is belekeveri, végleg eláshatja magát.

A magyarok láthatólag nem szeretnék sem magukat, sem a Földet megvédeni. Nem szeretnének saját magukról és a jövőjükről gondoskodni. Inkább azt szeretik, ha valaki más, például Orbán Viktor védi meg őket. Aki netán mégsem így gondolná, idővel megtanulja: segíts magadon, s a kormány nem segít! Vegyük például a hitelkamatokat. Aki próbálta jó előre kivédeni az emelkedő kamatkörnyezet hatásait, és emiatt hajlandó volt drágább hitelt felvenni, azt most nem menti meg kölcsöne drágulásától a kamatstop.  Az idei évben mintegy 25 ezer, öt éves kamatperiódusú hitel érkezik el a kamatfordulóhoz, és árazódik át a mostani magas kamatszinten újabb öt évre.”

Nyitókép: Michael Reichel / DPA / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robertoo
2022. július 04. 23:59
"Orbán megvéd" Kivéve a bolsevik-kommunista ivadékokat. Nincs szerencséd agit-propos!
Korrupt Kornél
2022. július 04. 17:55
Egy újabb hp! Honnan a fenéből bújnak ezek elő?
Lanter
2022. július 04. 17:18
Olaszorszából hajozz át görögországba egyszer!!!! Ancona patrasz 28óra az út. csillivilli hajó! Az az egy hajó annyi fekete jól látható füstöt okád 1 óra alatt mint 10000db euro 6os személygépkocsi kibocsájtása!! Ezt szorozd fel 28órával és ezt is szorozd fel hoy napi kb 30 ilyen hajó kel át! És ez csak egy kikötő forgalma és ez csak az adria! Erre kéne kotorásznotok nyomorultak meg a hasonlók fele ne a kisember fele!! Ja hogy ezek fele nem működik mert nem.... Na itt jön az hogy a jó kurva anyátokat....
Lanter
2022. július 04. 17:06
A nagyfogyasztóknál keresd először a klíma védelmet ostoba lúvnya ne a kis emberek kis fogyasztásánál. Azért itt keresed kurva mert a nagy tömi a zsebeteket...elmész te anyádba
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!