Soros György után fia, Alex is folytatja a háborús uszítást

2022. július 01. 12:33

Vannak, akiknek jó üzlet a háborús konfliktus elhúzódása.

2022. július 01. 12:33
null
Hollik István
Facebook

„Soros György után fia, Alex is folytatja a háborús uszítást!

Miközben Európa nyögi a háborúból eredő gazdasági válságot és a háborús inflációt, úgy látszik, hogy vannak, akiknek jó üzlet a háborús konfliktus elhúzódása.

Ezúttal Soros György fia jött lobbizni a háborúba lépés érdekében.

Alexander Soros ugyanis előadást tartott az Európai Külkapcsolatok Tanácsán, ahol kinyilvánította, hogy Nyugat-Európának és az USA-nak már rég háborúznia kellene Oroszországgal. Arra is kitért, hogy nem hisz a békekötésben. Ugyanakkor bírálta Európát, hogy nem küld katonákat a frontra.

Úgy látszik, hogy az óceán túlfeléről érkező hálózatépítő-milliárdoscsemetének nem drága sem az amerikai, sem az európai emberélet.

Könnyedén, szemrebbenés nélkül küldené az európai (benne a magyar) lakosságot háborúba. Még akkor is, ha ez gyakorlatilag a harmadik világháború kitörését jelentené.

Mi ezzel szemben azt gondoljuk, hogy az efféle háborúpárti lobbi és uszítás csak rontja az amúgy sem rózsás helyzetet. Vegyük észre: Európa gazdasága és energiaellátása éppen megroppanóban van. A mielőbbi békekötés az egységes európai érdek! Magyarországnak a háborúból ki kell maradnia!

Alexander Sorosnak a figyelmébe ajánlanám Albert Einstein gondolatait, aki valóban megtapasztalhatott már egy világháborút. Ő ezt mondta: „Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztos, hogy botokkal és kövekkel.“

Talán jobb lenne ezt elkerülni!”

Nyitókép: Alexander Soros/Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2022. július 03. 18:49
Soros György után fia, Alex is folytatja a háborús uszítást Q Atya, Fiú, Rosszlélek..
Kamcsatka5
2022. július 02. 12:44
Az se kisebb fasz mint az apja!
Dezsőke
2022. július 02. 07:12
Az USA politikájában van egy elég régi bölcsesség, amit aztán néhány éve George Friedman geopolitikai szakértő is idézett. Ez kb. így hangzik: Amerikának nincsenek se barátai, se ellenségei, csak érdekei. Ennél a 'bölcsességnél' szebben talán nem is lehet az USA-t jellemezni. És jól illik magára a NATO-ra, és elég jól az EU-ra is. Persze a nagyhatalmak ezt csak magukra értik, a kisebbeknek nem akarják megengedni. Ezt hívják politikának, ami majdnem mindig a kesebbek és gyengébbek elnyomása. És ez a helyzet MINDIG ahhoz vezet, hogy a gyengébbeknek nem érdemes túl őszintének és nyíltnak lenni.
Dezsőke
2022. július 02. 06:52
nem kell a szomszédba mennie egy kis gonoszságért
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!