Isten hozta az LMBTQI* embereket az egyházban!

2022. július 22. 16:37

Ezt a fotót nem a buzi genderlobbi küldte el nekem, hanem egy aggódó magyar hívő édesanya.

2022. július 22. 16:37
null
Perintfalvi Rita
Perintfalvi Rita
Facebook

„ISTEN (MINDEN) SZERETET

ISTEN HOZTA AZ LMBTQI* - EMBEREKET AZ EGYHÁZBAN!

Ezt a fotót nem a b*zi-, meg a sátáni genderlobbi küldte el nekem, hanem egy aggódó magyar hívő édesanya. A fotó Svájcban készült. Ez az édesanya arra vágyik, hogy bárcsak Magyarországon is hasonló nyitottsággal állnának az egyházak és az egész társadalom a szexuális kisebbségekhez. De mivel ettől nagyon messze vagyunk és a magyar kormány törvénymódosításai miatt egyre távolabb kerülünk, ő nagyon aggódik a fiáért.

Engem pedig rettentő szomorúsággal tölt el az, hogy hazánkban egyre több kisebbségi csoportnak félnie, rettegnie kell. Ezt nem tűrhetjük tovább! Én holnap ezért is megyek ki a Pride-ra. A részvételem egy politikai cselekedet. Azt üzeni, hogy nekünk, akik a többséghez tartoznunk is oda kell állnunk ezek mellé a polgártársaink mellé. Mert ez az igazi üzenet a többségi társadalom felé. A szolidaritás üzenete. Hogy nem engedjük többé a jogfosztást! És nem engedjük, hogy megfosszák ezeket az embereket és ezzel együtt a magyar társadalmunk egy részét a szabadságtól! Mert az ő sérelmük a mi sérelmünk is. Amikor az ő szabadságuk sérül, a miénk is sérül. Ezt meg kellene végre értenünk már!

Teológusként pedig van még egy üzenetem. Istennek van egy politikai neve, ez pedig nem más mint az emberi jogok. Akik lábbal tiporják az emberi jogokat, azok az Istent köpik szembe. Semmit nem segít rajtuk az, hogy álkeresztényként az állítólagos kereszténydemokráciájuk nevében teszik ezt!”

Nyitókép: Perintfalvi Rita Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2022. július 24. 19:04
És a buzulás, meg az esküvő egy vasalóval, mitől emberi jog?
nuknuk
2022. július 23. 17:48
Szodoma és Gomorra nem egyértelmű?
öszödibeszéd
2022. július 23. 16:11
Kedves Rita, ezeken a megmozdulásokon rendszeresen használnak a felvonulók keresztény jelképeket, szakrális kegytárgyakat vagy a Szentírást gúnyos, dehonesztáló gesztusok és üzenetek felmutatására. Nos, ezekből a polgárpukkasztó gesztusokból az jön át a nem LMBTQ-népeknek, hogy a keresztény ájtatosság lenne a legutolsó dolog egy meleg ember számára mint hőn áhított, kegyelmi állapot. Emellett ez a 100% testiség, amit hirdetnek, kissé túl materialista, földhözragadt és lelketlen. A rendezvényt kísérő óriási, már-már környezetszennyező ízléstelenség is émelyítő. Valahogy nehezen gondolható el ez az anti-puritánság egy misén vagy istentiszteleten. Az meg, hogy nincsenek biztonságban itt, hazánkban a melegek, és bántják őket, vélhetően csak a meleg humor kategóriája. Habár humornak igen gyenge.
Trombitás Keresztély
2022. július 23. 14:40
<div> <style> h1, h2, h3, { background-image: linear-gradient(to left, violet, indigo, blue, green, yellow, orange, red); </style> <body style="background-image: linear-gradient(to left, violet, indigo, blue, green, yellow, orange, red);"> <p >Mondd meg nekik, Rita! &#129315;&#129315;&#129315;</p> </div>
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!