Márki-Zay úr, jó, hogy végre fel tetszett ébredni!

2022. július 31. 19:20

Nem ártana ez esetben mélyen magába is néznie az úgynevezett Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökének!

2022. július 31. 19:20
null
Juhász Attila
Magyar Nemzet

„Jó reggelt kívánok, Márki-Zay úr, eddig melyik bolygón tetszett élni?

Túl azon, hogy igaza van Gyurcsánnyal kapcsolatban, és távol álljon tőlem, hogy akár csak egyetlen mondat erejéig is a szemkilövetős őszödi böszme védelmére keljek, talán nem ártana ez esetben mélyen magába is néznie az úgynevezett Mindenki Magyarországa Mozgalom elnökének!

Ő állt ugyanis egy olyan választási jelöltlista élén, amelynek első tíz helyezettje között az Apró-Gyurcsány-klán két tagja is szerepelt és persze befutó listás helyeken, valamint közös egyéni jelöltekként a Gyurcsány-párt számos egyéb prominense.

Miközben 2010, sőt lényegében 2006 ősze óta minden, a politikához valamelyest is konyító magyar ember számára teljesen nyilvánvaló, hogy Gyurcsánnyal választást nyerni nem lehet, vele összeállni politikai öngyilkosság, ölelő karjai, csápjai közül kiszabadulni pedig rettenetesen nehéz, szinte lehetetlen. Erre az egyik legjobb példa az a Jobbik, amely egyébként a parlamenti pártok közül először adott támogatást Márki-Zaynak mint hódmezővásárhelyi polgármesterjelöltnek.

Nekem az a véleményem, hogy Márki-Zayék, meg a többi baloldali ellenzéki formáció innentől kezdve lényegében azt hablatyolhat, amit csak akar, a józan, csendes magyar választói többség szemében ők így mindannyian már csak bukott és végleg bizalomvesztett politikusok.

Gyakorlatilag az összes nyári időközi ékes bizonyítékul szolgált erre.

Amíg nem lesz Magyarországon egy nemzeti alapokon álló és nem levitézlett figurák által vezetett baloldal, addig itt esélyük nem lesz még csak megszorítani sem a nemzeti oldalt.

Más kérdés, hogy a történelem folyamán nekünk ilyen baloldalunk nem is volt soha és ahhoz, hogy valaha is legyen, még nagyon sok víznek kell lefolynia a Dunán!”

Nyitókép: Facebook

Kapcsolódó

Márki-Zay hadat üzent Gyurcsánynak. Márki-Zay szerint Gyurcsány Ferenc nem akarta leváltani Orbán Viktort. Sem anyagilag, sem emberekkel nem akart hozzájárulni a kampányhoz. A két politikus harca azóta tart, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester lett a befutó a kormányfő-jelölti versenyben. Bővebben...

Márki-Zay szerint Gyurcsány Ferenc nem akarta leváltani Orbán Viktort. Sem anyagilag, sem emberekkel nem akart hozzájárulni a kampányhoz. A két politikus harca azóta tart, hogy a hódmezővásárhelyi polgármester lett a befutó a kormányfő-jelölti versenyben.

Ellenzéki összefogás: Márki-Zay Péter élő adásban ment neki Gyurcsány pártjának, nem támogatják a DK-s jelölteket. Úgy tűnik, a választások utáni mosolyszünet Márki-Zay és a DK között tartós. Bővebben...

Úgy tűnik, a választások utáni mosolyszünet Márki-Zay és a DK között tartós.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
LancelotDuLac
2022. augusztus 01. 09:38
Juhász Attila egy igazi seggfej vagy! Schmidt Mária: "Ellenzéki helyzetértékelő konferencia volt ma a Terror Háza Múzeumban. A nyitóelőadást Schmidt Mária tartotta, aki részletesen kiértékelte a baloldal vezetőinek politikusi teljesítményét, és a kampányban betöltött szerepüket.... ...Karácsony a fő felelős... Idiótaság volt, hogy három jelöltet juttattak a második fordulóba, és az is, hogy Karácsony a gyengébb javára visszalépett – mondta a főigazgató....Karácsony Gergely emiatt a legfőbb felelőse a baloldali bukásnak. Ő küldte rá az összefogásra Márki-Zayt, aki egy amatőr jelölt volt, és megtörte az előválasztás utáni baloldali lendületet – értékelt Schmidt Mária....Márki-Zay szorgalmas, de ostoba....Az előválasztás után előrelépett miniszterelnök-jelöltről Schmidt Mária elmondta, hogy megállíthatatlanul fecsegett, minden mikrofonállványba beleszeretett, minden ipari kamerának nyilatkozott....Szófüggönyt eresztett maga köré, így nem jutott el hozzá, hogy mi a helyzet a külvilágban – vélekedett a történész. Szerinte egyébként Márki-Zay emellett tájékozatlan volt külpolitikában, alázat híján pedig nem volt arra irányuló szándéka, hogy tanuljon....Egy ostoba, szorgalmas embertől a jóisten óvjon mindenkit.....felidézte, hogy a miniszterelnök-jelölt azt is elmondta, hogy a fasisztákat és a kommunistákat egyszerre képviselné, ezzel elismerve, hogy a mögötte állókat szélsőségeseknek tartja....Csak az elithez beszélt, nekik, és az őket kiszolgáló politikát csinált....Márki-Zay szájából ömlött a sértegetés. – Aberrált, fogyatékos, trágyával etetett gomba, ostoba – így jellemezte a magyarokat. Schmidt Mária szerint ez azért volt hiba, mert a legtöbb ember számára a tisztelet és a méltóság fontosabb, mint akár az, hogy mennyit keres...." https://magyarnemzet.hu/belfold/2022/04/schmidt-maria-a-baloldali-valasztok-atmentek-a-fideszhez
zakar zoltán béla
2022. július 31. 22:19
pálinkásbod srb
lyon
2022. július 31. 20:53
M.Z. még mindig itt van Magyarországon ? Nem szégyenli magát ? Már régen vissza kellett volna takarodnia USA-ba vagy Kanadába...
Majdmegmondom
2022. július 31. 20:51
Komolyan, mint az oviban. Iderúgnak, odarúgnak... Ezzel nem játszom soha, aztán a legjobb pajtásom, majd kiderül, hogy mégis egy szemétláda... Hiteltelen az összes ellenzéki figura és pont ezért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!