Hidvéghi Balázs: A cseh elnökség a valódi problémákra koncentráljon!

2022. július 06. 14:42

A Fidesz EP-képviselője az unió soros elnökségét átvevő Csehország miniszterelnökét szólította meg beszédében.

2022. július 06. 14:42
null

Mint ismert, Csehország veszi át az unió soros elnökségét, amelynek apropóján Hidvéghi Balázs szólalt fel Brüsszelben. A képviselő hozzászólásában emlékeztette Fiala miniszterelnököt, hogy hazája olyan történelmi pillanatban lesz az Unió soros elnöke, amikor „soha nem látott gazdasági és biztonsági kihívásokkal kell szembenéznünk”. 

„Ezért meg kell védeni az embereket az energiaválság hatásaitól. Egyúttal arra kértem a cseh elnökséget, hogy tegyenek meg mindent azért, hogy minden egyes tagállam megkapja a nekik járó uniós forrásokat. Most nem a felesleges belső vitáknak, hanem összefogásnak van itt az ideje!” – olvasható Hidvéghi Balázs Facebook-bejegyzésében.

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pusikas
2022. július 07. 09:01
Az eu nak vége, meg vannak számlálva a napjai. Ennyi hülyét egy rakáson nem bír el egy kontinens...
Sany Xepi
2022. július 06. 17:39
Nekik is a valós problémájuk az, hogyan utáljuk Putyint.
mo ching
2022. július 06. 17:07
Mindeközben Hollandiában a farmerok tüntetnek a Rutte kormány intézkedése ellen,a rendőrök traktorra lőttek, a farmerek hoztak egy tankot. Öröm nézni a harmonikus liberális együttélést!
olajfa1
2022. július 06. 15:36
A liberálfasiszta EU megoldhatatlan problémába botlott bele mivel Magyarországon nem Fe-Győr lett a M.E. vagy a Pénzügyminiszter vagy a Jegybank Elnöke... Fe-Győrt kib@szták a "béketáborból! mint macskát szaharázni!... NA EZÉRT AZTÁN EGYBŐL A FORINT ESETT! mi lett volna ha Fe-Győr lett volna a Miniszterelnök! MÉG A GONDOLATÁTÓL IS KIRÁZOTT A HIDEG! még ebben a kánikulában is!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!